دوشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۷

yalda varastegan
در نیمسال اول تحصیلی 1396-97 برنامه ها و کارگاه ها و نمایشگاه های متنوع فرهنگی، مذهبی، مهارتی و ... توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وارستگان برگزار گردید. از جمله این برنامه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

برگزاری روز جهانی غذا با مشارکت انجمن علمی

برگزاری نمایشگاه روز جهانی غذا با شعار آینده مهاجرت را تغییر دهید، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی و مسابقه غذا توسط دانشجویان فعال رشته علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان با مشارکت واحد فرهنگی و انجمن علمی برگزار گردید. غرفه های برپا شده در این نمایشگاه غرفه سلامت، امنیت غذایی در کشور، عادات غذایی بودند.

برگزاری مراسم اربعین حسینی

همزمان با فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) مراسم معنوی که بعد از نماز ظهردر 22 آبان ماه با حضور دانشجویان و اساتید و کارکنان مرکز آموزش عالی وارستگان در مسجد مسجدالاقصی برگزار گردید، با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید مراسم شروع شد و در ادامه زیارت عاشورا و مداحی و سخنرانی و با پذیرایی ناهار با شله مشهدی از عزاداران خاتمه یافت .

برگزاری ویژه شب یلدا در خوابگاه دانشجویی و در کنار دانشجویان

هم‌زمان با شب یلدا، با توجه به آئین باستانی شب چله و دورهم بودن خانواده ها در طولانی ترین شب سال، مراسمی به همت مرکز مشاوره و واحد فرهنگی در خوابگاه‌ها خواهران برگزار شد. در این مراسم برنامه های متعددی از جمله تفعل به حضرت حافظ، مسابقه و اهدای جوایز صورت گرفت و همچنین پذیرایی از دانشجویان خوابگاهی در محیطی گرم و دوستانه برگزار شد