سه شنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۶

1- آیا تخفیف شهریه به دانشجویان رتبه‌های اول تا سوم هر ترم تعلق می‌گیرد؟

بلی، تخفیف شهریه به رتبه‌های اول تا سوم هر رشته به ترتیب 20% ، 15%، 10% تعلق می‌گیرد.

2- شرایط پرداخت شهریه دانشگاه به چه صورت است؟

برای شروع ثبت‌نام، دانشجویان بایستی شهریه ثابت را نقداً پرداخت نماید تا امکان انتخاب واحد برای ایشان فراهم گردد. در خصوص پرداخت شهریه متغیر، امکان تقسیط کردن آن وجود دارد که در صورت درخواست، شهریه متغیر را طی دو قسط و با ارائه چک بانکی اخذ می‌شود.

3- آیا موسسه دارای بورس تحصیلی می‌باشد؟

حسب مصوبه هیات امنای علوم پزشکی وارستگان، دانشجویان مستعدی که عدم تمکن مالی برای پرداخت شهریه وارستگان را ندارند ولی علاقمند به تحصیل در این دانشکده هستند، مشروط بر آنکه رتبه کشوری (بدون اعمال سهمیه) کنکور آنها زیر 16 هزار بوده و از نیم‌سال دوم به بعد جزو 20% نفرات برتر ورودی خود (از نظر معدل نیمسال) باشند، براساس آیین‌نامه‌های داخلی مشمول بورس تحصیلی و وام تحصیلی خواهند بود.