یکشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۶

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 97-96 علوم پزشکی وارستگان
(پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 96 برای مهر و بهمن ماه)
تاریخ ثبت نام اینترنتی: از تاریخ 96/06/27لغایت 29 /96/06
ثبت نام حضوری (بر اساس حرف اول فامیل پذیرفته شدگان):
  روز پنجشنبه 96/06/30 از حرف « الف » تا « ش»
روز شنبه 96/07/01 از حرف « ص » تا « ی »
ثبت نام در هر دو مرحله الزامي بوده و مطابق با مقررات آموزشی عدم مراجعه در مهلت مقرر به منزله انصراف از تحصیل تلقی می­گردد.
ثبت نام آنلاین پذیرفته شده به منزله ثبت نام قطعی نبوده و هیچ حقی را برای پذیرفته شده و یا این مرکز ایجاد نمی­نماید.
ضمناً شروع کلاسهای درس برای دانشجویان جدیدالورود دوم مهرماه خواهد بود.
نکات ضروری :
به منظور پیشگیری از بروز مشکل در روند ثبت نام درکلیه مراحل ثبت نام اینترنتی از مرورگر firefox ورژن 48 به بالا استفاده نمایید.
برای ثبت نام آنلاین مراحل ذیل را انجام دهید:
مرحله 1:اسكن مدارك ذيل با فرمت jpeg با حجم کمتر از KB 200
1. اسکن مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده
2. پرینت کارنامه درصد دروس در آزمون سراسری
3. اصل کارت پایان­خدمت، معافیت، برگ سبز­اعزام به خدمت، اعلام فراغت از تحصیل پیش دانشگاهی
4. اصل گواهی ایثارگری برای پذیرفته شدگان سهمیه های شاهد و ایثارگر
5. اصل ریز نمرات سه ساله دبیرستان
6. اصل گواهی موقت سه ساله دبیرستان
7. اصل گواهینامه سه ساله دبیرستان
8. اصل ریز نمرات سال چهارم (پیش دانشگاهی)
9. اصل گواهی موقت سال چهارم (پیش دانشگاهی)
10. اصل گواهینامه سال چهارم (پیش دانشگاهی)
11. اصل شناسنامه (در صورت نیاز صفحه ازدواج و توضیحات)
12. اصل کارت ملی (پشت و رو در یک صفحه)
13. عکس 4×3 جدید با زمینه روشن
(اسکن مدارک بارگذاری شده باید خوانا بوده، در صورت بالا بودن حجم تصاویر امکان آپلود وجود نخواهد داشت.)
مرحله 2: با مراجعه به صفحه اصلي سايت مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان لينك ثبت نام دانشجويان جديدالورود را انتخاب فرمایید.
2-1: ابتدا سطح دسترسی داوطلبان جدیدالورود را انتخاب کرده و سپس با درج کدملی به عنوان کد کاربری و درج شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور وارد سامانه ثبت نام شوید.
2-2: پس از ورود به سامانه در قسمت اطلاعات داوطلبان می بایست وارد چهار آیتم اطلاعات شناسنامه ای ، آموزشی ،تکمیلی و بستگان شده و تمامی موارد خواسته شده را مطابق تصویر زیر تکمیل نمایید.
2-3: از قسمت فرمهای آموزشی فرم تعهد تکمیل مدارک را دانلود نموده و پس از ثبت مشخصات مورد نیاز مجدداً اسکن کرده و بارگذاری نمایید.( امضاء این فرم در دانشگاه و در مرحله ثبت نام حضوی انجام خواهد شد.)
2-4: از قسمت مدارک درخواستی اسکن کلیه مدارک مورد نیاز را که قبلاً تهیه نموده اید بارگذاری نمایید.
2-5: برای مشاهده از صحت بارگذاری مدارک وارد بخش مشاهده ی مدارک ارسال شده شوید و از کامل بودن آن اطمینان حاصل نمایید.
2-6: در صورت تمایل به پرداخت شهریه ثابت می­توانید شهریه را بصورت آنلاین پرداخت نمایید. ( اختیاری ) ضمناً شماره تلفن امور مالی برای پاسخگویی به سوالات احتمالی 05135091160 داخلی های 314 و 315 است.
مرحله سوم: دریافت کدرهگیری و نگهداری و ارائه آن در روز ثبت نام حضوری.
قبل از ثبت نام حضوری مجدداً به سیستم ثبت نام آنلاین خود مراجعه و پیامهای ارسالی این مرکز را مطالعه فرمایید.
در صورت بروز مشکل در مراحل ثبت نام اینترنتی با شماره 05135091160 داخلی های 202 و 203 تماس گرفته و مشکل خود را مطرح نمایید.
مدارک مورد نیاز در مرحله ثبت نام حضوری :
1-اصل کارت پایان خدمت، معافیت، برگ سبز اعزام به خدمت، گواهی حین خدمت سربازی
2-اصل گواهی ایثارگری برای پذیرفته شدگان سهمیه های شاهد و ایثارگر
3-اصل ریز نمرات سه ساله دبیرستان
4-اصل گواهی موقت سه ساله دبیرستان
5-اصل گواهینامه سه ساله دبیرستان
6-اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی
7-اصل گواهی موقت پیش دانشگاهی
8-اصل گواهینامه پیش دانشگاهی (ثبت نام فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی که بعد از شهریور ماه سال 1396 فارغ التحصیل شوند، امکان پذیر نیست)
9- اعلام فراغت از تحصیل پیش دانشگاهی به نظام وظیفه (آقایان)
10-اصل شناسنامه ( در صورت نیاز صفحه ازدواج و توضیحات )
11-اصل کارت ملی ( پشت و رو )
12- عکس 4×3 جدید با زمینه روشن (خانم ها 6 قطعه) (آقایان 12 قطعه) (که پشت عکسها باید مشخصات: نام و نام خانوادگی و رشته قبولی، حتما درج شده باشد)
13- تهیه رسید تأییدیه تحصیلی پستی پیش دانشگاهی از ادارات پست و یا دفاتر پیشخوان به نشانی محل تحصیل دانشگاه و تحویل به کارشناس ثبت نام.توضیح اینکه برای رفاه حال پذیرفته شدگان ترتیبی اتخاذ شده است که امکان اخذ تاییدیه تحصیلی در محل ثبت نام امکان پذیر باشد ولی بهتر آنست که پذیرفته شدگان قبلاً این تاییدیه را در محل سکونت خود از طریق باجه های پست و یا دفاتر پیشخوان تهیه نموده و همراه داشته باشند.
آدرس : خراسان رضوی- مشهد –بلوار وکیل آباد-بلوار لادن- نبش لادن 3-مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان-
کدپستی مرکز : 9179666769 تلفن : 05135091160 فاکس : 05135091172
تذکرات مهم:
1- در صورت وجود نقص مدارک مورد نیاز، پرونده جهت پذیرفته شده تشکیل نخواهد شد.
2- تاریخ تحویل مدارک از پذیرفته شدگان صرفاً براساس برنامه اعلام شده و با حضور شخص دانشجو و با ارائه اصل مدارک پس از انجام ثبت نام الکترونیکی طبق جدول زمانبندی ثبت نام حضوری انجام می گردد.
3- بدیهی است در هر زمان که مدیریت امور آموزشی مرکز مغایرتی درخصوص مدارک پذیرفته شده و یا مفاد دفترچه شماره 1 آزمون سراسری سال 1396 تشخیص دهد. در هر مرحله ای از تحصیل از ادامه تحصیل پذیرفته شده جلوگیری بعمل خواهد آمد.
4- فرم های ثبت نامی به دقت مطالعه و تکمیل و پس از چاپ هنگاممراجعه به دانشگاه اصل آنها تحویل گردد. در ضمن امضای برگه ها توسط خود داوطلب و هنگام مراجعه جهت ارائه مدارک در حضور کارشناس مربوطه باید انجام شود.
مدارک مورد نیاز امور مشمولین:
1. مشمول (افرادی که به خدمت سربازی نرفته اند)
2. برگ اعزام به خدمت (در صورتی که تاریخ اعزام بعد از تاریخ ثبت نام باشد)
3. اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحات) و کارت ملی
4. برگ لغو معافیت تحصیلی (در صورت انصراف از دانشگاه قبلی)
5. عکس 4*3 (1قطعه اسکن عکس تمام رخ با زمینه سفید دانشجو)
6. اصل و کپی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
7. فرم شماره 3یا 4 مبنی بر پایان معافیت تحصیلی دانش آموزی از دبیرستان یا مرکز پیش دانشگاهی محل تحصیل
غیر مشمول:
اصل و کپی پایان خدمت یا معافیت (دائم- پزشکی- موارد خاص و ....)
گواهی اشتغال به خدمت (برای شاغلین نیروهای مسلح)
مدیریت امور آموزشی علوم پزشکی وارستگان