شنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۶

مقدمه:
مدیریت آموزشی هر دانشگاه معمولاً مسئول پذیرش، ثبت نام و بوجود آوردن تمهیدات لازم برای انتخاب واحد بوده و کار دانش آموختگی دانشجویان را به عهده دارد و معمولاً امور آموزشی صدور نامه هایی از قبیل گواهی اشتغال به تحصیل، صدور تأییدیه تحصیلی دانش آموختگان و مکاتبات لازم با سایر نهادها و سازمان های مرتبط را به عهده دارد.
لذا دانشجویان برای آشنایی بیشتر با مقررات آموزشی و اخذ اطلاعات لازم برای ادامه تحصیل و انتخاب واحد خود باید به اساتید مشاور و مدیران گروه مراجعه نمایند، اما گاهی به دلایل متعدد اتفاق می افتد که دانشجو برای بعضی از امورات اداری و آموزشی خود باید به آموزش دانشگاه مراجعه نماید لذا در راستای افزایش بهره وری و مدیریت زمان ضوابط زیر برای پاسخگویی تعریف شده است که بایستی توسط دانشجویان و کارشناسان آموزش به دقت اجرا گردند.

امور مربوط به قبل از اجرا:

1- تعیین یک نماینده، از هر گروه دانشجویان از طریق انتخابات و پروتکل نمایندگان.

2- اطلاع رسانی دقیق پروتکل بوسیله (کتابچه ، برد ، سایت مرکز ، فایل متنی ، نماینده کلاس) به دانشجویان.

دانشجویان محترم می توانند به روشهای زیر اطلاعات آموزشی و اداری خود را کسب و به رفع و رجوع کارهای اداری و آموزشی خود بپردازند

1- ارتباط و مراجعه به نماینده :

نماینده می بایست ضمن آگاهی کامل از آیین نامه و قوانین آموزشی دانشگاه، جهت تسریع پاسخگویی و جلوگیری از ازدحام جمعیت پاسخگوی سؤالات ابتدایی دانشجویان و تماس ها باشد. در صورت تشخیص به توضیحات جامع تر و یا نیاز مراجعه به آموزش این هماهنگی از طریق ایشان با واحد آموزش صورت گیرد و یا پیگیری پرسش و پاسخ صرفاً توسط خود نماینده از طریق ارتباط حضوری، تلفنی و یا ایمیل انجام پذیرد.

2-دریافت پاسخ و مشاوره دانشجویان از طریق اساتید مشاور و مدیر گروه ها

3- از طریق کارشناسان ذیربط در مدیریت امور آموزشی :

• در آموزش برای هر رشته یک کارشناس وجود دارد که مجموعه امور مربوط به خدمات آموزشی، پذیرش و ثبت نام، دانش آموختگی دانشجویان و نظام وظیفه آقایان را به عهده دارد.
  • دانشجو باید کارشناس رشته خود در آموزش را بشناسد و در مواقع ضروری به او مراجعه نماید.
  • هر دانشجو در طول هر نیمسال آموزشی فقط سه مرتبه امکان ارتباط حضوری با آموزش خواهد داشت، که یک بار برای موارد ضروری و بدون وقت قبلی و دو بار با هماهنگی و اخذ وقت قبلی امکان پذیر خواهد بود.
  • در موارد غیر ضروری دانشجو باید با ارسال ایمیل و ذکر نام و نام خانوادگی خود موضوع مربوطه را ارسال و منتظر دریافت وقت تنظیم شده برای مراجعه حضوری باشد.
  • ساعت مراجعه یک بار مراجعه حضوری دانشجو در آموزش بدون وقت قبلی و یا دریافت نامه های خود از آموزش از ساعت11 الی 13:30 به جز پنجشنبه ها و ایام تعطیل خواهد بود.
  • کارشناس آموزش باید مراجعات ضروری و مراجعات با وقت قبلی دانشجو را در فایل مربوط به دانشجویان خود و نوع و موضوع کاری را یادداشت نماید.
    با ذکر نام. نام خانوادگی. شماره دانشجویی. مقطع و رشته تحصیلی. نام ارگان مورد تقاضا جهت صدور گواهی (مطابق فرمت موجود در سایت)
  • نمایندگان گروههای دانشجویی در مراجعه و ارتباط به آموزش هیچ محدودیتی نداشته و حتی در مواردی که به تشخیص آنها ارتباط سریعتر دانشجویان با آموزش ضروری تشخیص داده شود. نماینده می تواند با همراهی دانشجو در آموزش به رفع و رجوع و حل مشکل دانشجو بدون وقت قبلی اقدام نماید. (البته این موارد نباید به بیشتر از 5 مورد در یک نیمسال تجاوز نماید.)

روشهای اطلاع رسانی مدیریت امور آموزشی با دانشجویان :

با سرعت شگرف علمی و عصر فناوری ارتباطات شیوه های ارتباط دانشجویان با مراکز علمی و آموزشی و اداری بسیار تسهیل شده است. علوم پزشکی وارستگان با بهره گیری از تمام روشهای بروز شده سعی دارد انتقال پیام ها و اطلاعیه های آموزشی و اداری به دانشجویان در کمترین زمان ممکن صورت پذیرد تا حقی از دانشجویان تضییع نگردد.

انتقال پیامها و اطلاعیه های آموزشی به روشهای زیر انجام می شود که هرکدام از این روشها جنبه رسمی داشته و دانشجو موظف به مراجعه آن بوده و در صورتیکه در اثر عدم مراجعه، حقی از وی ضایع شود هیچ مسئولیتی متوجه این مرکز نخواهد بود.

* اطلاعیه های کانال اطلاع رسانی دانشجویان علوم پزشکی وارستگان

* اطلاعیه هایی که معمولاً در زمانهای انتخاب واحد دانشجویان و قبل از شروع هر نیمسال در سایت مرکز در قسمت اطلاعیه ها و قسمت اطلاعیه های مهم درج می گردد.

* اطلاعیه هایی که در بردهای آموزشی الصاق می گردد.

* پیامهای که از طریق وب مدیریت امور آموزشی (سما) برای دانشجویان گذاشته می شود.

* پیامها و اطلاعیه هایی که از طریق ایمیل وارستگان به دانشجویان ابلاغ می گردد.

مدیر امور آموزشی