یکشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۶

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود مهر 96 با حضور ریاست علوم پزشکی وارستگان، اعضای هیات موسس، معاون آموزشی، معاون پژوهشی، معاون دانشجویی و فرهنگی، اعضای هیات علمی، دانش آموختگان قبول شده در مقطع کارشناسی ارشد وزارت بهداشت برگزار شد.
در این مراسم پس از قرائت آیاتای از کلام الله مجید و پخش سرود ملی کشورمان، ریاست مرکز دکتر عبدالرضا وارسته سخنرانی نمود، ایشان طیف دانشجویان را در چند گروه دسته بندی نمودند و به دانشجویان توصیه نمودند از گروهی باشید که برنامه ریزی برای زندگی خود دارند، مسایل را تجزیه و تحلیل می نمایید و انتخاب های خوبی در زندگی دارند، ایشان در ادامه گفت: طرح های زیادی برای آموزش مهارت های مختلف در وارستگان اجرا میگردد برای ارتقای توانمندی های خود وارد این برنامه های فرهنگی و علمی شوید.
وی افزود ما با یکدیگر هم پیمان هستیم موفقیت های کاری و علمی شما موفقیت من است و امیدوارم با برنامه ریزی دقیق همواره موفق و موید باشید.

در قسمت های بعدی برنامه مدیران گروه ها به همراه منتخبی از دانش آموختگان و دانشجویان توصیه های را ارایه نمودند.
موسیقی سنتی، تئاتر با مضمون شبکه های اجتماعی، مسابقه دوبله و کلیپ به همت کانون ها هنرهای نمایشی و موسیقی برگزار گردید.
مطابق سنوات گذشته مراسم نمادین روپوش پوشان توسط دکترجواد باقری اولین داروساز مشهد اجرا شد و دانشجویان سوگندنامه یاد نمودند.
سپس به دانش آموختگان قبول شده در مقطع کارشناسی ارشد لوح های تقدیر به همراه هدایای از جمله لپ تاپ و تبلت و به دانشجویان جدید الورود کیف های تحصیلی و گلدان های زیبا ارایه گردید و در جمع صمیمی به صرف ناهار پرداختند.
در انتها دانشجویان جدید الورود با اساتید مشاوره خود جهت آشنایی بیشتر در فضای سبز هتل صحاب به گفتگو پرداختند