چهارشنبه, ۰۱ آذر ۱۳۹۶

photo 2017 10 18 18 25 53

به مناسبت روز جهانی غذا نمایشگاهی به همراه مسابقه غذا توسط دانشجویان فعال علوم تغذیه، روز چهارشنبه مورخ 26 مهرماه در محل علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.
در این نمایشگاه غرهای متفاوتی به همت دانشجویان برپا شده بود از جمله این غرفه ها می توان ازغرفه سلامت نام برد که در این غرفه، دانشجویان با اندازه گیری BMI شاخص نمایه توده بدنی و محتوای کل چربی بدن  افراد را اندازه گیری و به مراجع ارایه نمودند.
علاوه بر این غرفه ها، در غرفه امنیت غذایی به بررسی وضعیت غذای نقاط مختلف کشورمان پرداخته شده بود و اطلاعاتی در خصوص شرایط غذایی مناطق مختلف ارایه نمودند همچنین در غرفه باورهای غلط غذایی به بازشناسی عادات بدغذایی و .... پرداختند.

در کنار این نمایشگاه دانشجویان مسابقه غذایی ترتیب دادند که علاوه بر دادن هدایایی به کل شرکت کنندگان به نفرات برتر این مسابقه نیز جوایزی اهدا شد.
نفرات اول تا سوم این مسابقه به شرح زیرند:

نفر اول : خانم بخشایش ( کوفته تبریزی)

نفر دوم: خانم جوانمردی (بادمجان پلو شیرازی)

نفر سوم: خانم یوسفی (ته چین )