به گزارش مفدا
 وارستگان، کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی برای مسئولین واحد ها و با تدریس مدیر روابط عمومی علوم پزشکی وارستگان در روز چهارشنبه مورخ 9 آبان ماه در علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.
شیما حقانی  مدیر روابط عمومی وارستگان، در این جلسه ضمن تشکر از حضور مسئولین مرتبط عنوان کرد: روابط عمومی کار ساده ای نیست و بسیار مهم و حیاتی است و از جمله مباحث قابل توجه در این حوزه، بحث خبر نویسی می باشد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: فعالیت های ارزشمندی در علوم پزشکی وارستگان انجام می شود که افراد از آن مطلع نیستند و این نیازمند یک روابط عمومی خوب می باشد، که می تواند خروجی های یک سیستم را نشان دهد.
وی گفت: در وارستگان، رسانه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. در واقع این بخش ها به عنوان یک ابزار کار مهم محسوب می شوند که می توانند با بهره گیری از فرصت های موجود، توفیقات در سطح مرکز را به اطلاع سایرین برسانند و کمک موثری در جهت تحقق اهداف تعیین شده باشند.
در ادامه کارگاه اصول خبر نویسی آموزش داده شد که به خلاصه ای از آن اشاره می کنیم:
در ابتدای این آموزش ها، در مورد عناصر اصلی در خبر نویسی و ارزش های خبری توضیحاتی ارائه شد و در ادامه در مورد انواع سبک های خبرنویسی از جمله: بازگشت به عقب، هرم وارونه، سبک داستانی، سبک پایان شگفت انگیز آموزش هایی به افراد داده شد.
در قسمت بعدی کارگاه در مورد اجزا خبر، مثل تیتر، لید، بدنه اصلی خبر و چگونگی نوشتن آن ها به همراه اصول نگارشی ای که می بایست در آن ها درج شود، آموزش های لازم داده شد و در انتها، مدرس به بیان نکاتی در مورد کپی رایتینگ پرداخت و نمونه خبرهای تولیدی واحد ها را با اصول تدریس شده مقایسه و ایرادات و پیشنهادات خود را در راستای ارتقا کیفیت اخبار تولیدی بیان نمود
گفتنی است آشنایی و ارتقای سطح مسئولان  با اصول و مهارت های خبر و گزارش نویسی باعث ارتقا تیم دانشجویی زیر نظر آن مسئول، که شامل نشریات دانشجویی و .. می شود از اهداف برگزاری این دوره آموزشی بود.