moarefeh97
به گزارش مفدا
 وارستگان، با همت کانون های دانشجویی و فرهنگی علوم پزشکی وارستگان، مراسم معارفه و جشن دانشجویان جدید الورود این  مرکز با معاون آموزشی وارستگان و جمعی از مسئولین برگزار شد.
در ابتدای این مراسم و قبل از ورود دانشجویان به سالن جشن پک های هدیه ای از طرف مرکز به آن ها تقدیم شد.مراسم با پخش آیاتی چند از کلام الله مجید،  سرود ملی و خوش آمد گویی مجریان برنامهآغاز شد، لازم به ذکر است که این جشن بر خلاف سایر جشن های برگزار شده به صورت اجرای همزمان دو مجری ارائه شد.
در بخش بعدی برنامه موسیقی با نوازندگی اعضای کانون موسیقی این مرکز با اجرا و آواز خوانی اشکان پورژیان دانشجوی فعال وارستگان برگزار شد و پس از این اجرا از معاون آموزشی دکتر ابوالحسنی دعوت شد تا ضمن معرفی مرکز، و آشنایی دانشجویان با فعالیت های آن سخنرانی خود را ایراد کنند. در این سخنرانی دکتر ابوالحسنی خطاب به دانشجویان جدید الورود گفت: سابقه، رتبه و گذشته شما هر آنچه که بوده را فراموش کنید،تصمیم بگیرید و قدم در راهی جدید بگذارید و در این راه من و همکارانم در کنار شما خواهیم بود و مسیر را برایتان مهیا می کنیم، شعار علوم پزشکی وارستگان تربیت دانشجویانی با مهارت های متمایز، با اخلاق و توانمند است و تیم وارستگان برنامه های خوب و منسجمی را برای شما تدارک دیده است.ایشان همچنین افزود: ما در کنار شما آینده روشنی را برای وارستگان خواهیم داشت.
در ادامه برنامه  استند آپ کمدی تهیه شده توسط کانون دوبله وارستگان اجرا شد و پس از آن، از مدیران گروه های علوم آزمایشگاهی و علوم تغذیه دعوت شد تا درنشستی کوتاه پاسخگوی سوالات دانشجویان پیرامون مسائلی چون: زمان و چگونگی مراجعه به مدیران گروه، آینده شغلی دانشجویان در این رشته ها، راه های موفق شدن و رسیدن به وجه تمایز با سایر دانشجویان این رشته ها در دانشگاه های دیگر و ... باشند.
در بخش بعدی برنامه، کانون موسیقی دلکوک جهت تغییر فضای مراسم، برنامه ای را به صورت زنده اجرا و پس از آن، از دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان آقای امین علایی رتبه 12 بیوشیمی کنکور ارشد وزارت بهداشت و  محمد آقاسی زاده فارغ التحصیل تغذیه و شاغل در مطب شخصی، دعوت شد تا تجربیات خود را در چهار سال تحصیل در وارستگان با سایر دانشجویان حاضر در مراسم، در میان گذاشته و به سوالات آن ها پاسخ دهند.
در ادامه برنامه و بعد از اجرای مسابقه، مراسم روپوش پوشان توسط اساتید مشاور این دو گروه خانم دکتر صرافان و آقای آرمین مختاریه انجام و متن سوگند نامه توسط معاون آموزشی قرائت شد.
این برنامه با کارگردانی پیمان حلیمی و تیم همراه او از کانون های مختلف فرهنگی و دانشجویی برنامه ریزی و  اجرا شد.