امروز سه شنبه, 02 خرداد 1396

پیام ریاست

آخرین به روز رسانی دوشنبه, 01 شهریور 1395 09:16 |

باسمه تعالی

بدون شك يكي از اركان مهم توسعه علمی كشور، گسترش آموزش عالی است  كه به دنبال آن با پرورش استعدادهای خلاق، زمينه‌های رشد علمی، اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی جامعه فراهم می‌آید. ايجاد رقابت سازنده در فضای علمی كشور و تمركز بر فعاليت­‌های دانش بنيان در عرصه آموزش و پژوهش، زمينه ساز بروز خلاقيت­‌های انسانی است.

مركز آموزش عالی علوم پزشكی وارستگان به عنوان اولین مرکز آموزش عالی غیر دولتی علوم پزشکی در کشور، به ممتاز و معتبر بودن در فضای آموزش عالی كشور و حتی منطقه می‌انديشد و معتقد است قرارگرفتن در صدر رده بندی­‌های ملی و منطقه‌ای میسر نیست مگر با حرف‌های نو و تفکرات علمی و آکادمیک. مزیت رقابتی وارستگان توجه به مهارت‌های فردی و اجتماعی دانشجویان علاوه بر پیشرفت تحصیلی است در این راستا ایجاد مرکز مهارتی وابسته به موسسه امری اجتناب ناپذیر بود که محقق شده و دانشجویان همزمان با تحصیل می‌توانند با توانمندسازی خود در دوره­ ها و کارگاه‌های مهارتی آماده ورود به جامعه و بازار کار شوند و درک صحیحی از فضای کسب و کار در حوزه علوم پزشکی داشته باشند.

تربیت دانشجویانی اخلاق مدار، نخبه و باسواد از بارزترین اهداف وارستگان است. ما تمام تلاشمان را بکار بسته ایم و برای تربیت دانشجویانی شاخص، تاثیر گذار و سرآمد از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد. ما بر این باوریم كه فعاليت بخش خصوصی در حوزه آموزش عالی علوم پزشكي نهالی نوپاست كه نياز به آبياري و مراقبت ویژه دارد. اينك با آرزوی به ثمر نشستن اين حركت مبارك، آمادگي خود را براي دريافت نظرات و پيشنهادات سازنده اساتيد و نخبگان علمی كشور جهت پویایی هرچه بیشتر در مسير آينده اين مركز اعلام می‌داریم.

دکتر عبدالرضا وارسته

مركز آموزش عالی علوم پزشكی وارستگان