امروز یکشنبه, 08 اسفند 1395

تاریخچه وارستگان

آخرین به روز رسانی دوشنبه, 25 مرداد 1395 09:42 |

مركز آموزش عالی علوم پزشكی وارستگان در بهمن ماه 1384 پس از تشكيل هسته فكری اوليه و استفاده از نظرات نخبگان عرصه تعليم و تربيت به بررسی دقيق و كارشناسی وضعيت آموزش عالی در كشور به ويژه موسسات آموزش عالی غير انتفاعی پرداخت.

وارستگان به جهت استفاده از ظرفيت‌های آموزش عالی اشباع نشده بخش دولتی و خصوصی و تسهيل دسترسی برابر فرصت‌های آموزشی در شهریور ماه 1385 با معرفی هيات موسس با اهداف و چشم انداز مبتنی بر تغییر و تحول که متعاقبا به آن اشاره خواهد شد، درخواست اوليه را به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی تقديم نمود.

با پيگيری‏‌ها و طی نمودن مراحل اداری و پروسه مربوطه با مساعدت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در آذر‌ماه 1387 موفق به دريافت موافقت اصولی اوليه مركز آموزش عالی علوم پزشكی وارستگان گرديد.

در خرداد ماه سال 1389, پس از ارزیابی بورد‌های تخصصی وزارت محترم بهداشت و ارسال تاییدیه مبنی بر امکان جذب دانشجو, به استناد دویست و نهمین جلسه‌ی شورای گسترش, مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان بعنوان اولین مرکز آموزش عالی غیر انتفاعی در حوزه ی علوم پزشکی از مهر ماه سال 1390 در رشته‌های علوم آزمایشگاهی،تغذیه و فناوری اطلاعات سلامت در مقطع کارشناسی و همچنین در رشته‌ی گفتار درمانی در مقطع کارشناسی ارشد و  نسبت به پذیرش دانشجو اقدام نمود.

موسسین وارستگان با انگیزه ای کاملاً متفاوت برای راه‌اندازی اولین مرکز آموزش عالی علوم پزشکی غیر دولتی اقدام نموده‌اند، با توجه به نیت موسسین، انگیزه‌های مادی در این پروژه کاملاً رنگ باخته است و هدف بجا گذاشتن اثری ماندگار در جامعه دانشگاهی است به نحوی که ارایه الگویی متمایز در آموزش عالی علوم پزشکی از اهداف اصلی موسسین است.

در طول این چند سالی که از تاسیس وارستگان می‌گذرد برای دانشجویان، اساتید و کارکنان موسسه مسجل شده است که هدفی ورای مسائل مادی برای موسسین مدنظر بوده و تاکنون همه دریافتی از شهریه دانشجویان در راستای امور آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و تجهیزاتی مرکز هزینه گردیده است. همچنین سرمایه گذاری‌های زیربنایی و احداث ساختمان های مرکز کاملا از محل سرمایه شخصی اعضای هیات موسس پرداخت شده است. به امید آنکه روزی وارستگان یکی از برترین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شود.

لینک‌های مرتبط:

روابط عمومی وزارت بهداشت: مصوبه‌ی شواری گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی

خبرگزاری مهر: اولین دانشگاه غیر انتفاعی علوم پزشکی مجوز گرفت.

خبرگزاری مهر: مجوز ایجاد 3 مرکز تحقیقاتی و 7 دانشگاه جدید در حوزه‌ی پزشکی صادر شد.