امروز شنبه, 06 خرداد 1396

چشم انداز و اهداف

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 27 تیر 1395 08:31 |

بیانیه چشم‌انداز

دانشکده علوم پزشکی وارستگان در افق چشم‌انداز 7 ساله (1393-1400)؛ با برخورداری از سازمان اثربخش، سرمایه‌های انسانی شایسته و فناوری پیشرفته در تربیت دانشجویان اخلاق‌ محور، دانش مدار و با مهارت در بین دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ممتاز است.

بیانیه ماموریت

در دانشکده علوم پزشکی وارستگان به آموزش با کیفیت به دانشجویان در حوزه علوم پزشکی می‌پردازیم. در نوآوری، تفکر دانش‌بنیان و آینده‌نگری و بهره‌مندی از فناوری اطلاعات و تکنولوژی‌های نوین آموزشی پیشگام هستیم. با ایجاد فضای علمی و فرهنگی با نشاط و بالا بردن کیفیت زندگی دانشگاهی، دانشجویان را در جهت تعالی اخلاقی، علمی، مهارتی، فردی و اجتماعی یاری می دهیم. در برنامه ها و فعالیت‌های خود، رعایت قوانین، اخلاق حرفه ای و کسب مقبولیت اجتماعی را سرلوحه کار خود قرار می دهیم.
در جذب و نگهداشت اساتید و کارکنان متخصص، متفکر، نوآور، مسئولیت پذیر و دارای انگیزه کافی می‌کوشیم.

اهداف کلان

1.    پرورش دانشجویان اخلاق محور