امروز شنبه, 09 ارديبهشت 1396

میان رشته ای ها در حوزه علوم سلامت توسعه خواهد یافت

نمایش از دوشنبه, 08 شهریور 1395 14:10 | نوشته شده توسط حقانی بازدید: 567

توسعه راهبردی آموزش با رویکرد ویژه به رشته های میان رشته ای یکی از محورهایی است که در برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مورد توجه قرار گرفته و مبنای واسپاری ماموریت های ویژه به مناطق آمایشی نیز توسعه میان رشته ای ها در نظام سلامت کشور است.

دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در همایش  دانشگاه و ماموریت گرایی که روز سه شنبه 19 مرداد ماه 1395 برگزار شد به تغییرات فضای ملی و بین المللی اشاره کرد و گفت: با شرایط حاضر لازم رشته های موجود پاسخگوی نیازهای نظام سلامت نیست و مرزهای بین رشته های علوم پزشکی و سایر حوزه ها کمرنگ شده و لازم است با رویکردی نوین به توسعه آموزش بین رشته ای پرداخته شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مصوبه آمایش سرزمینی و تشکیل کلان مناطق آمایشی این شرایط را فراهم آورده تا نظام سلامت بتواند از کلیه ظرفیت های موجود در منطقه بهره برداری نماید.

وی اضافه کرد تعامل با دانشگاههای خارج از وزارت بهداشت از جمله ملزوماتی است که می تواند زمینه توسعه آموزش بین رشته ای را فراهم آورد و مناطق آمایشی این امکان را بیش از پیش فراهم آورده است.

دکتر لاریجانی گفت: توسعه رشته های بین رشته ای در حوزه علوم انسانی از جمله ماموریت هایی است که در منطقه 5 آمایشی در دست پیگیری است و به زودی برنامه توسعه رشته های بین رشته ای در علوم پزشکی کشور با همکاری این کلان منطقه نهایی خواهد شد.