پایان سال تحصیلی 95-96 و آغاز تعطیلات تابستان
تهیه و توزیع بسته های غذایی در میان خانواده های کم بهره توسط دانشجویان خیریه تبسم وارستگان
آزمون Openbook درس تفسیر موضوعی قرآن
آزمایشگاه میکروب شناسی
مجله RBMB در پایگاه علمی Scopus نمایه گردید
کسب رتبه اول در قسمت گویندگی و اجرا در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت
برپایی چهارمین گالری عکاسی
جلسه مدیران روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه های شمال شرق کشور
روزهای آخر ترم دوم سال تحصیلی 95- 96
ویژه برنامه نیمه شعبان با حضور کودکان خیریه حضرت صاحب الزمان (عج)
جشن روز علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات سلامت

رشته دانشگاهی نورومارکتینگ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی می شود

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای اولین بار در کشور رشته جدید نورومارکتینگ که ترکیبی از علم علوم اعصاب، اقتصاد رفتاری و حوزه روانشناسی است  در این دانشگاه راه اندازی می شود.

پرفسور گرجی در گفت و گو با وب دا؛ در حاشیه نخستین کارگاه «بازاریابی عصبی» که در تالار امام رضای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: یکی از رشته های جدیدی که در علم علوم اعصاب در میان کشورهای پیشرفته جهان مورد توجه است؛ رشته نورومارکتینگ یا بازاریابی عصبی است.

وی ادامه داد: علوم اعصاب در این رشته می تواند با استفاده از روش های ثبت امواج مغزی و سیگنال های مختلفی که اعصاب در بدن دارند به ارتقای درآمد سرانه ملی، فروش اجناس داخلی و بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک کند.

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی، تصریح کرد: بسیاری از کمپانی های بزرگ و بین المللی در کشورهای پیشرفته با کمک این علم وضعیت اقتصادی جامعه خود را بهبود می بخشند؛ به نحوی که بتوانند جهت افزایش تبادلات تجاری بر روی مغزانسان به عنوان عضو تصمیم گیرنده تاثیر بگذارند.

پرفسور گرجی خاطر نشان کرد: نورومارکتینگ در حقیقت به ما کمک می کند تا بدانیم چگونه برای فروش محصولات کشور خود بر روی مغز مخاطب و جامعه مورد نظر اثر گذاشته و ما بر همین مبنا تلاش داریم این رشته را برای اولین بار در ایران به عنوان رشته دانشگاهی در بخش دپارتمان علوم اعصاب مشهد راه اندازی کنیم.

وی به کارگاه برگزار شده در این دانشکده تحت عنوان کارگاه «بازاریابی عصبی» اشاره کرد و اظهار داشت: در این کارگاه به عنوان اولین قدم تلاش می شود تا دانشجویان با این رشته آشنا شوند و در ادامه به دنبال آماده سازی کوریکولوم های آموزشی این رشته به کمک مسئولان آموزش دانشگاه هستیم تا بزودی این رشته را در دانشگاه راه اندازی کنیم.

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی ایجاد این رشته در مشهد را تا چند ماه آینده شدنی دانست و افزود: این رشته ترکیبی از علم علوم اعصاب، اقتصاد رفتاری و حوزه روانشناسی است و دانشجویانی که در این رشته ها در حال فعالیت هستند می توانند در رشته نورومارکتینگ به تحصیل بپردازند.

پرفسور گرجی اظهار داشت: در ابتدا سعی ما بر این است تا آگاهی عمومی در خصوص این رشته در میان دانشجویان به وجود بیاید تا علاقمندان بتوانند در این رشته به عنوان یک رشته چندگروهی فعالیت کنند.

این محقق و دانشمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: با توجه به این که دانشگاه علوم پزشکی مشهد قطب علوم اعصاب در کشور است و نورومارکتینیگ به عنوان زیرشاخه علم علوم اعصاب شناخته می شود؛ من اطمینان دارم ایجاد این رشته نتایج بسیار خوب و خیری برای کشور به دنبال داشته باشد.

وی در بخش دوم صحبت های خود به روند توسعه ای دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد و ابراز داشت: از هنگام ایجاد این رشته تا کنون توانسته ایم روند توسعه ای بسیار خوبی را طی، تعدادی از آزمایشگاه های خود را راه اندازی و تحقیقات بر روی سلول های بنیادی و انسانی را آغاز کنیم.

پرفسور گرجی تاکید کرد: در حال حاضر به کمک بخش های نوروسرجری دانشگاه در حال کار بر روی مغز بیماران مبتلا به سرطان های مغزی هستیم و این در حالی است که تعدادی از آزمایشات حیوانی خود را نیز آغاز کرده ایم.

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی، مطرح کرد: ما در حالی به دنبال احداث بانک مغز انسان هستیم؛ که راه اندازی آزمایشگاه کشت سلول های عصبی انسانی را نیز در برنامه داریم و امیدواریم تا انتهای سال این قسمت را نیز به پایان برسانیم.

وی از تحت آموزش قرار گرفتن تعداد زیادی از دانشجویان در دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی خبر داد و ابراز داشت: آغاز چندین پروژه را بر این اساس در برنامه قرار داده ایم؛ که امیدواریم تا زمان برگزاری کنگره «التهاب عصبی» در فروردین ماه سال آینده در مشهد بتوانیم نتایج اولین تحقیقات خود را ارائه دهیم.

پرفسور گرجی در پایان به پتانسیل بالای دانشجویان علم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد و گفت: ظرفیت علمی دانشجویان بسیار عالی است و در صورتی که امکانات را در اختیار داشته باشند می توانند از دانشجویان بسیاری از کشورهای پیشرفته بهتر عمل کنند؛ به نحوی که من مطمئنم با حمایت مسئولان دانشگاه این دانشجویان تا چند سال آینده قابلیت رقابت با بهترین محققین جهانی را خواهند داشت.