پایان سال تحصیلی 95-96 و آغاز تعطیلات تابستان
تهیه و توزیع بسته های غذایی در میان خانواده های کم بهره توسط دانشجویان خیریه تبسم وارستگان
آزمون Openbook درس تفسیر موضوعی قرآن
آزمایشگاه میکروب شناسی
مجله RBMB در پایگاه علمی Scopus نمایه گردید
کسب رتبه اول در قسمت گویندگی و اجرا در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت
برپایی چهارمین گالری عکاسی
جلسه مدیران روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه های شمال شرق کشور
روزهای آخر ترم دوم سال تحصیلی 95- 96
ویژه برنامه نیمه شعبان با حضور کودکان خیریه حضرت صاحب الزمان (عج)
جشن روز علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات سلامت

امور مالی (شهریه، بورس تحصیلی)

1- آیا تخفیف شهریه به دانشجویان رتبه‌های اول تا سوم هر ترم تعلق می‌گیرد؟

بلی، تخفیف شهریه به رتبه‌های اول تا سوم هر رشته به ترتیب 20% ، 15%، 10% تعلق می‌گیرد.

2- شرایط پرداخت شهریه دانشگاه به چه صورت است؟

برای شروع ثبت‌نام، دانشجویان بایستی شهریه ثابت را نقداً پرداخت نماید تا امکان انتخاب واحد برای ایشان فراهم گردد. در خصوص پرداخت شهریه متغیر، امکان تقسیط کردن آن وجود دارد که در صورت درخواست، شهریه متغیر را طی دو قسط و با ارائه چک بانکی اخذ می‌شود.

3- آیا موسسه دارای بورس تحصیلی می‌باشد؟

حسب مصوبه هیات امنای علوم پزشکی وارستگان، دانشجویان مستعدی که عدم تمکن مالی برای پرداخت شهریه وارستگان را ندارند ولی علاقمند به تحصیل در این دانشکده هستند، مشروط بر آنکه رتبه کشوری (بدون اعمال سهمیه) کنکور آنها زیر 16 هزار بوده و از نیم‌سال دوم به بعد جزو 20% نفرات برتر ورودی خود (از نظر معدل نیمسال) باشند، براساس آیین‌نامه‌های داخلی مشمول بورس تحصیلی و وام تحصیلی خواهند بود.