پایان سال تحصیلی 95-96 و آغاز تعطیلات تابستان
تهیه و توزیع بسته های غذایی در میان خانواده های کم بهره توسط دانشجویان خیریه تبسم وارستگان
آزمون Openbook درس تفسیر موضوعی قرآن
آزمایشگاه میکروب شناسی
مجله RBMB در پایگاه علمی Scopus نمایه گردید
کسب رتبه اول در قسمت گویندگی و اجرا در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت
برپایی چهارمین گالری عکاسی
جلسه مدیران روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه های شمال شرق کشور
روزهای آخر ترم دوم سال تحصیلی 95- 96
ویژه برنامه نیمه شعبان با حضور کودکان خیریه حضرت صاحب الزمان (عج)
جشن روز علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات سلامت

اطلاعیه مهم در خصوص اصلاح و ویرایش اطلاعات دانشجویان

دانشجوی گرامی
با سلام

همانطور که مطلع می باشید به هنگام ثبت نام در این مرکز، کلیه اطلاعات تحصیلی و خانوادگی شما در پرتال یکپارچه
"پیــام"  و  اطلاعات شناسنامه ای شما به هنگام ثبت نام در آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش ثبت می گردد که پس از پذیرفته شدن به "سیستم مدیریت آموزشی ســما" منتقل گردیده است.
با توجه به اینکه امکان دارد از زمان مذکور تاکنون بعضی از اطلاعات شما نظیر شماره تماس، وضعیت تاهل، تعداد فرزند و ... تغییر نموده باشد، شایسته است به منظور جلوگیری از هرگونه مشکلات احتمالی و تضییع حقوق، هرچه سریعتر نسبت به انجام موارد زیر اقدام فرمایید:

1. با مراجعه به وب سیستم امور آموزشی سما ، کلیه اطلاعات خود را مجددا بررسی و اطلاعات خود را در قسمت اطلاعات آموزشی تکمیل نمایید.

2. در صورت تغییر آدرس محل سکونت، شماره تماس خود و یا اولیاء گرامیتان تغییرات بوجود آمده را از طریق ایمیل This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  به امور آموزشی گزارش نمایید و همچنین درصورت تغییر وضعیت تاهل و یا تولد فرزند اسکن مدارک لازم را ارسال فرمایید.
*مجددا تاکید می شود مسئولیت عواقب ناشی از عدم توجه به موارد مذکور و عدم اصلاح اطلاعات هر یک از دانشجویان به عهده شخص وی خواهد بود.

مدیریت امور آموزشی