امروز چهارشنبه, 07 تیر 1396

نمایش از چهارشنبه, 23 فروردين 1396 09:56 | نوشته شده توسط حقانی بازدید: 731

دانشجوی گرامی
با سلام

همانطور که مطلع می باشید به هنگام ثبت نام در این مرکز، کلیه اطلاعات تحصیلی و خانوادگی شما در پرتال یکپارچه
"پیــام"  و  اطلاعات شناسنامه ای شما به هنگام ثبت نام در آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش ثبت می گردد که پس از پذیرفته شدن به "سیستم مدیریت آموزشی ســما" منتقل گردیده است.
با توجه به اینکه امکان دارد از زمان مذکور تاکنون بعضی از اطلاعات شما نظیر شماره تماس، وضعیت تاهل، تعداد فرزند و ... تغییر نموده باشد، شایسته است به منظور جلوگیری از هرگونه مشکلات احتمالی و تضییع حقوق، هرچه سریعتر نسبت به انجام موارد زیر اقدام فرمایید:

1. با مراجعه به وب سیستم امور آموزشی سما ، کلیه اطلاعات خود را مجددا بررسی و اطلاعات خود را در قسمت اطلاعات آموزشی تکمیل نمایید.

2. در صورت تغییر آدرس محل سکونت، شماره تماس خود و یا اولیاء گرامیتان تغییرات بوجود آمده را از طریق ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  به امور آموزشی گزارش نمایید و همچنین درصورت تغییر وضعیت تاهل و یا تولد فرزند اسکن مدارک لازم را ارسال فرمایید.
*مجددا تاکید می شود مسئولیت عواقب ناشی از عدم توجه به موارد مذکور و عدم اصلاح اطلاعات هر یک از دانشجویان به عهده شخص وی خواهد بود.

مدیریت امور آموزشی