امروز شنبه, 09 ارديبهشت 1396

علوم پزشکی وارستگان در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری غرفه از دست آوردهای پژوهشی و علمی برپا نمود.

نمایش از پنج شنبه, 18 آذر 1395 18:10 | نوشته شده توسط حقانی بازدید: 305

بمناسبت هفته پژوهش و فناوری مرکز آموزش عالی وارستگان اقدام به برپایی غرفه در نمایشگاه بین المللی مشهد نمود. برنامه های این غرفه که در چندین بخش برگزار گردید عبارت بود از:

علوم آزمایشگاهی:

1- مشاهده لام های انگل شناسی، خون شناسی و باکتری شناسی

2- تهیه پلیت ها و گالری های باکتری شناسی

3- تهیه پمفلت، دفترچه سلامت، محتوای دیداری

4- سی دی اهدایی شامل مورادی که بصورت شفاهی توسط غرفه داران بیان می گردید.

6- تعیین گروه خونی

7- اندازه گیری قند خون، چربی خون، آنزیم های کبدی

8- تعیین بارداری، هورمونهای تیروئیدی و ایدز با استفاده از الایزا

9- آزمایشات سرولوژی

10- نشان دادن پوشش های مختلف آزمایشگاهی با مولاژ

11- تهیه منوهای مختلف برای گزارش کامل از انواع آزمایش های مهم به صورت موردی و گروهی

12- نمایش انواع وسیله های لازم برای نمونه گیری و بیان نکاتی که بیمار برای نمونه گیری باید رعایت نماید.

13- نشان دادن اشکال و تصاویر مربوط به رنگ های ادرار با تفسیر

گروه تغذیه:

1- مشاوره تغذیه قابل درک برای مراجعین توسط دانشجویان

2- تهیه پمفلت آموزشی همراه سی دی وبروشور در رابطه با تداخلات غذایی وبیماریها

3- ارائه فیلم و کلیپ مناسب در ارتباط با تغذیه

5- ارائه مشاوره کامل برای معرفی اوتیسم وبیش فعالی کودکان و معرفی راه کارهای غذایی برای کاهش علایم مربوطه

گروه فناوری اطلاعات سلامت:

1- تهیه بروشور (معرفی رشته فناوری اطلاعات سلامت- پزشکی از راه دور- پرونده های الکترونیکی)

2-  نمایش فیلم (جراحی از راه دور- smart house)

3- تهیه پاورپوینت (معرفی رشته- داده کاوی)

گفتار درمانی:

1- کار با دستگاه DAF

2- کار با Visipich

3- معرفی و کار با با نرم افزار گفتار نما

4- پخش فیلم معرفی اختلالات و فیلم های حنجره

5- بروشورهای معرفی اختلالات گفتار

انتشارات:

عرضه کتاب های انتشار یافته انتشارات علوم پزشکی وارستگان از جمله ایمونولوژی عملی، پرستاری دهان و دندان، ایپملنت های دندانی، بهداشت در حج، پاتالوژی ، سیتوژنتیک و ..

نمایشگاه هفته پژوهش 14 الی 17 آذرماه در محل نمایشگاه بین الملی مشهد برگزار گردید و از تمامی دانشگاه های دولتی، غیرانتفاعی و سایر ارگان های دولتی و خصوصی استان خراسان رضوی حضور داشتند.

استقبال عموم مراجعه کنندگان نمایشگاه از غرفه سلامت علوم پزشکی وارستگان بسیار خوب بود.

سطح علمی غرفه داران، برخورد مناسب با مراجعه کنندگان، تنوع خدمات ارائه شده و خلاقیت این غرفه باعث ایجاد تمایز در میان سایر غرفه ها گردید و در روز اختتامیه غرفه سلامت علوم پزشکی وارستگان بعنوان برترین غرفه انتخاب و جایزه خود را از استاندار محترم مشهد آقای رشیدیان دریافت نمود.