امروز چهارشنبه, 07 تیر 1396

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود توسط دانشجویان فعال فرهنگی وارستگان برگزار گردید

نمایش از چهارشنبه, 27 بهمن 1395 10:53 | نوشته شده توسط حقانی بازدید: 357

با هدف ارتقای مهارت های دانشجویان فعال فرهنگی، برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود به کانون های دانشجویی محول گردید.
روز دوشنبه 25 بهمن ماه جلسه معارفه دانشجویان ورودی بهمن 95 با حضور ریاست دانشکده دکتر وارسته، معاونت آموزشی دکتر ابوالحسنی، عضو هیات موسس دکتر باقری، مدیریت دانشجویی فرهنگی، مدیران گروه ها، اعضای هیات علمی و دانشجویان جدید الورود به همت فعالان فرهنگی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مجری و یکی از دانشجویان حاضر در جمع مکالمه در خصوص ماهیت موفقیت و پیروزی داشتند و نتیجه این بود که هر کسی در جایی که هست پیروز است اما فعالیت های که در راستای ارتقای خود میکند موفقیت را رقم می زند.
سپس از ریاست مرکز دعوت به عمل آمد تا در جایگاه سخنرانی کند، دکتر وارسته ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدید الورود از ایشان خواست که در کنار تمرکز به تحصیل در راستای کسب مهارت و ارتقای توانمندی هایشان فعالیت نمایند.

در ادامه جلسه کلیپی با هدف معرفی کانون های مختلف فرهنگی که توسط کانون هنرهای نمایشی با حضور تعداد زیادی از دانشجویان و حتی نقش آفرینی دانشجویان جدید الورود بود پخش گردید همچنین برنامه طنز صامتی نیز توسط دانشجویان ارایه شد.

سپس مدیران گروه ها و همچنین تعدادی از فارغ التحصیلان وارستگان که در حال حاضر مشغول ادامه تحصیل یا اشتغال در مراکز درمانی هستند در خصوص ویژگی های رشته قبولی دانشجویان جدید الورود و تحصیل در وارستگان نکاتی را بیان نمودند.
مراسم روپوش پوشان و قرائت سوگند توسط دکتر باقری اجرا گردید و ایشان تاکید دو چندانی به قداست حرفه های  پزشکی و پیرا پزشکی نمودند.
در انتها دانشجویان عکس یادگاری گرفتند و به صرف نهار پرداختند.

از کلیه دانشجویان که لحظات خوبی را برای ورودی های جدید رقم زدند تشکر میکنم.