امروز چهارشنبه, 07 تیر 1396

دبیر کانون قرآن وعترت علوم پزشکی وارستگان، به عنوان دبیر خلاق انتخاب شد.

نمایش از یکشنبه, 08 اسفند 1395 09:30 | نوشته شده توسط حقانی بازدید: 253

دومین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی، در دانشگاه فردوسی مشهد، آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی برگزار شد.

در این مراسم حسین سروقامت، مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با تأکید بر اینکه در فعالیت‌های قرآنی نباید بر امور جزئی و روزمره اکتفا کنیم، گفت: خلاقیت و ابداعات را باید در فعالیت‌های قرآنی به منصه ظهور برسانیم.

وی با بیان اینکه استقبال و توجه دانشجویان به قرآن، مسئولیت سنگینی را بر دوش مسئولان قرار داده است، افزود: توجه دانشجویان به قرآن، ظرفیتی است که قبل از انقلاب یا وجود نداشته یا بسیار اندک بوده است لذا امروزه که چنین ظرفیتی وجود دارد، باید از آن حداکثر بهره را ببریم. وی در ادامه به فعالیت‌های قرآنی دانشجویی در استان خراسان رضوی اشاره کردند و گفت: در این استان، یک حرکت پیگیر در رابطه با فعالیت‌های قرآنی شکل گرفته لذا می‌توان این استان را به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها و دانشگاه‌ها معرفی کرد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین صالحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، با بیان اینکه اشتباه است که فکر کنیم تبلیغ دین و رساندن پیام الهی به مردم، منحصر به فرهنگ انبیاء بوده است، گفت: تبلیغ دین وظیفه‌ای همگانی است و منحصر به روحانیت نیست.
در ادامه این مراسم طبق نتایج ارزیابی سال های ۹۴ و ۹۵ همچنین براساس ارزیابی فعالیت ها در هفته قرآن و عترت دانشگاه ها، از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برتر و دبیران برتر کانون های قرآن و عترت دانشگاه ها، تقدیر به عمل آمد و سجاد رسولی از مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان دبیر خلاق انتخاب شد و مورد تقدیر قرار گرفت.