پایان سال تحصیلی 95-96 و آغاز تعطیلات تابستان
تهیه و توزیع بسته های غذایی در میان خانواده های کم بهره توسط دانشجویان خیریه تبسم وارستگان
آزمون Openbook درس تفسیر موضوعی قرآن
آزمایشگاه میکروب شناسی
مجله RBMB در پایگاه علمی Scopus نمایه گردید
کسب رتبه اول در قسمت گویندگی و اجرا در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت
برپایی چهارمین گالری عکاسی
جلسه مدیران روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه های شمال شرق کشور
روزهای آخر ترم دوم سال تحصیلی 95- 96
ویژه برنامه نیمه شعبان با حضور کودکان خیریه حضرت صاحب الزمان (عج)
جشن روز علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات سلامت

بازدید دانشجویان تغذیه از کارخانه گندم دشت مشهد (نان مزرعه)

با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان رشته علوم تغذیه با محصولات غذایی سالم و روند تولید آنها ، بازدید از کارخانه گندم دشت مشهد (نان مزرعه) در ادامه مجموعه بازدیدهای کارخانجات صنعت غذا در راستای برگزاری درس "کاراموزی در عرصه صنایع غذایی" امروز دوشنبه 22/3/96 انجام شد. بازدید از موزه نان، خط تولید انواع محصولات کارخانه (نان های مسطح، حجیم، شیرینی، کیک و...) و آزمایشگاه های کنترل کیفیت محصول از دستاوردهای این برنامه بود. در ادامه پیشنهادات ارزشمندی مبنی بر غنی سازی محصولات و تولید فرآورده های خاص جهت مصرف بیماران مبتلا به دیابت و سلیاک از سوی دانشجویان علوم تغذیه ارائه شد.

امید است این نظیر اقدامات گامی به سوی تعامل هرچه بیشتر صنایع غذایی و حوزه سلامت  باشد تا ضمن رضایت مندی مصرف کنندگان زمینه ساز تأمین سلامت آنها نیز شود.