پایان سال تحصیلی 95-96 و آغاز تعطیلات تابستان
تهیه و توزیع بسته های غذایی در میان خانواده های کم بهره توسط دانشجویان خیریه تبسم وارستگان
آزمون Openbook درس تفسیر موضوعی قرآن
آزمایشگاه میکروب شناسی
مجله RBMB در پایگاه علمی Scopus نمایه گردید
کسب رتبه اول در قسمت گویندگی و اجرا در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت
برپایی چهارمین گالری عکاسی
جلسه مدیران روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه های شمال شرق کشور
روزهای آخر ترم دوم سال تحصیلی 95- 96
ویژه برنامه نیمه شعبان با حضور کودکان خیریه حضرت صاحب الزمان (عج)
جشن روز علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات سلامت

اطلاعیه شروع کلاسهای درسی پذیرفته شدگان نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

ضمن تبریک مجدد به شما پذیرفته شده­ گرامی با عنایت به اینکه ثبت نام شما در مهرماه 95 انجام شده است به نکات زیر در خصوص انتخاب واحد و شروع کلاسها توجه فرمایید.

انتخاب واحد:

معمولاً انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود توسط آموزش انجام می شود. انتخاب واحد لغایت 13 بهمن ماه سال جاری  انجام خواهد شد و شما می توانید با ورود به وب سیستم مدیریت اموزشی سما از خارج یا داخل مرکز با استفاده از کد کاربری و کلمه عبوری که قبلاً هنگام ثبت نام در اختیار شما گذاشته شده است به آدرس زیر مراجعه و تاییدیه انتخاب واحد خود را مشاهده فرمایید.

برنامه هفتگی :

برنامه هفتگی شما نیز در چند روز آینده در سایت مرکز در قسمت معاونت آموزشی آیتم دروس ارائه شده نیمسال قابل مشاهده خواهد بود.

نظام وظیفه دانشجویان پسر :

دانشجویان پسری که فاقد کارت پایان خدمت می باشند باید پس از دریافت نامه درخواست معافیت تحصیلی خود از آموزش به پلیس 10+ مراجعه و کار معافیت تحصیلی خود را به انجام رسانند.

شروع کلاسها:

کلاسهای درسی نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 مطابق با تقویم آموزشی که در سایت مرکز قسمت معاونت آموزشی قابل مشاهده است، از 16 بهمن ماه تشکیل وحضور و غیاب به دقت انجام می شود. شایان ذکر است به اطلاع برسد کلاسهای آزمایشگاهی در هفته اول برگزار نخواهد شد.

مدیریت امور آموزشی

95.11.07