کارگاه دانش پژوهی

برگزاری کارگاه دانش پژوهی

دومین جلسه کارگاه دانش پژوهی به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) و واحد مدیریت منابع انسانی، در بین اعضای هیات علمی مرکز علوم پزشکی وارستگان در تاریخ دوشنبه 8 اسفند 1401 برگزار شد.

در این کارگاه، جناب آقای دکتر کریمی مونقی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مروری مجدد بر شش معیار گلاسیک (شامل اهداف روشن، آمادگی و مطالعه کافی، روش های مناسب، نتایج قابل توجه، ارتباط موثر و نقد بازتابی) داشتند و سپس به نحوه ارزیابی و امتیازدهی فعالیت¬های دانش پژوهی پرداختند. ایشان با توضیحِ یک نمونه از “دانش پژوهیِ تدریس” با عنوان “یادگیری مبتنی بر تولید محتوا”، تمام معیارهای گلاسیک را در این مصداق، مورد بحث، نقد و بررسی قرار دادند. شایان ذکر است که این کارگاه، با استقبال بسیار خوب اعضای هیات علمی همراه گردید.