کارگاه خودشفقتی، آغوشی برای خویشتن
به همت واحد مشاوره و مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی، “کارگاه خودشفقتی، آغوشی برای خویشتن” در تاریخ دوشنبه 18 اردیبهشت 1402 توسط آقای دکتر احسان متین فر در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، در میان اعضای هیات علمی و کارکنان برگزار گردید.
در این کارگاه، دکتر متین فر، روان درمانگر و سوپروایزر بالینی؛ ابتدا توضیحاتی در خصوص مفهوم خودشفقتی بیان داشتند و آن را به عنوان یکی از مهم ترین مولفه های درمانی در دنیای امروز روان درمانی معرفی کردند، به طوری که این رویکرد بسیار مورد توجه متخصصین و پژوهشگران، مخصوصا در حیطه روان شناسی مثبت قرار گرفته است.
ایشان تاکید نمودند که درد در زندگی، اجتناب ناپذیر است اما ما آنرا تبدیل به رنج و آشفتگی می کنیم و اذعان داشتند که اگر خودشفقتی را یاد بگیریم و در درمان های فردی بکار ببریم، افراد سلامت روان بیشتری خواهند داشت. دکتر متین فر در ادامه، واقعیت ها و همچنین افسانه هایی که در مورد ذات انسانی وجود دارد، بیان نمودند و همچنین در این خصوص که بی نقص بودن و قوی بودن، یک افسانه در مورد انسان هاست و افراد می بایست واقعیت ها را بهتر قبول کنند؛ بیشتر توضیح دادند.
آسیب های ناشی از خودسرزنشی شامل افسردگی، اضطراب و مشکلات جسمانی، مبانی تکاملی و عصب شناختی شفقت، مواهب و موانع خودشفقتی از جمله موضوعاتی بودند که در ادامه این کارگاه مطرح شد و در پایان نیز تکنیک هایی برای ایجاد و افزایش خودشفقتی به همکاران ارائه گردیده و به سوالات اساتید و کارکنان پاسخ داده شد. شایان ذکر است که این کارگاه، با استقبال بسیار خوب اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان همراه گردید.