کارگاه طرز فکر اسب تاریک

واحد پژوهش و فناوری، کارگاه طرز فکر اسب تاریک با هدف موفقیت در امتحانات پایان ترم، برای دانشجویان هدفمند در مرکز علوم پزشکی وارستگان برگزار کرد.
دکتر مقبلی در این کارگاه به تاریخچه اسب تاریک؛ توصیف اسب‌های تاریک، تمایز اسب‌های تاریک از دیگران، عصر استانداردسازی، عصر شخصی‌سازی، چهار عنصر ذهنی اسب‌های تاریک و نحوه موفقیت با استراتژی اسب تاریک پرداخت.
در ادامه روشهای مطالعه دروس حفظی و تحلیلی با تعامل دانشجویان مورد بحث قرار گرفت.
پیشنهاداتی برای مطالعه دروس حفظی بدین صورت داده شد که، دروس را به صورت بخش های کوتاه بخوانید، یادداشت برداری کنید، مفهوم های مهم درس را هایلایت کنید، موضوعات درسی را به چیزهایی که می دانید ربط بدهید، تصویرسازی کنید، گروهی درس بخوانید و بسیار مطالب کاربردی دیگر.
در پایان دکتر مقبلی به پرسش‌های دانشجویان پاسخ داده و تجربیات به اشتراک گذاشته شد و در نهایت به دو نفر از دانشجویان با بیشترین تعامل هدایای نفیسی اهدا شد.

کارگاه طرز تفکر