حضور اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) وارستگان در جلسه هیئت بورد علوم و صنایع غذایی
به منظور ارزشیابی وضعیت گروه های آموزشی صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی، و هم اندیشی در خصوص بهبود عملکرد این گروه ها سلسله جلساتی با حضور دبیر و اعضای کشوری بورد علوم و صنایع غذایی در تاریخ چهارشنبه 31 خرداد 1402 در محل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد. اقدامات انجام شده در هیئت بورد، بررسی و تصمیم گیری در خصوص راه اندازی رشته غذاهای فراسودمند در مقطع کارشناسی ارشد، بررسی سنجه های ارزشیابی و اعتبار بخشی رشته، بررسی منابع آزمون ارشد و دکترا از جمله موضوعات مطرح شده در این جلسات بود. در پایان هم مدیران گروه های دانشگاه های علوم پزشکی مجری رشته های صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی در استان های سه گانه خراسان (مشهد، وارستگان، گناباد، نیشابور و بیرجند) به بیان چالش ها و پیشنهادات در راستای بهبود فعالیت های آموزشی این رشته بیان کردند. در این نشست دکتر پرنیان پزشکی مدیر گروه علوم و صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) وارستگان نیز پیشنهاداتی در خصوص ارتقا جایگاه شغلی دانش آموختگان این رشته، غنی سازی دروس و تغییر کوریکولوم آموزشی و همچنین مهارت آموزی به منظور توانمندسازی دانشجویان این رشته بیان کرد.
در ادامه نیز بازدیدها و جلساتی به منظور ارزشیابی و اعتبار سنجی گروه های آموزشی به صورت مجزا از دانشگاه های علوم پزشکی مجری رشته علوم و صنایع غذایی توسط تیم های مختلف انجام شد.