کارگاه‌های برگزار شده توسط گروه کنترل کیفی

لیست کارگاه‌ها و دوره‌های برگزار شده
1 بهداشت و ایمنی مواد غذایی آذر 1399
2 اصول و روش‏های نوین نگهداری مواد غذایی دی 1398
3 آشنایی با اصول برچسب گذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی ( 3 دوره )
آبان 1398
خرداد 1403
مرداد 1403
4 ارزیابی تقلبات  در مواد غذایی، روش کنترل و اندازه ‏گیری آنها آبان 1398
5 آشنایی با اصول HACCP در مواد غذایی آذر 1401
6 اصول خوب تولید ( GMP) مواد غذایی بهمن 1401
7 آموزش ایمنی، محافظت و مدیریت در آزمایشگاه اسفند 1400
8 ارزیابی کمی مخاطرات میکروبی، مبانی و کاربردها تیر 1399
9 اثر مایکروویو بر ارزش غذا بهمن 1400
10 غنی سازی مواد غذایی مهر 1399
11 مهارت های پایه آزمایشگاهی میکروبیولوژی مرداد 1401( 20 ساعت)
شهریور 1402 ( 20 ساعت)
12 آشنایی با محصولات تراریخته (GMO) ، قوانین و چالش ها بهمن 1401 ” با همکاری آکادمی آلپ
13 بسته بندی های نوین در صنایع غذایی اردیبهشت 1401
14 شرایط خوب بهداشتی (GHP) مواد غذایی مهر 1402
15 مدیریت آلرژن ها در مواد غذایی آذر 1401
16 اشنایی با اصول و قوانین برند حلال در مواد غذایی مهر 1397
آذر 1398
17 اصول نمونه برداری مواد غذایی مرداد 1403
18 اصول مقاله نویسی (2 دوره)
مرداد 1401 – آبان 1402
19 ممیزی سیستم‌های مدیریت کیفیت ISO 19011 اسفند 1401
20 الزامات جامع و کاربردی اشتغال در صنایع غذایی بهمن 1401
21 اصول نمونه برداری مواد غذایی ( در آزمایشگاه) بهمن 1401
22 کاربرد بیوسنسور ها در صنایع غذایی بهمن 1401
23 شرایط خوب تولید (GMP) بهمن 1401
24 رزومه نویسی مدرن دی 1402
25 تقلبات در صنایع غذایی، راه های شناسایی تقلبات و باورهای غلط مواد غذایی آذر 1401
خرداد 1403
(دو دوره)
26 مدیریت کیفیت جامع در صنایع غذایی بهمن 1401
27 کوچینگ در راه اندازی واحدهای غذایی دی 1401 با همکاری آکادمی آلپ و ایکاد
28 کاربرد انواع استاندارهای ISO در صنایع غذایی خرداد 1402با همکاری آکادمی ایکاد
29 تحقیق و توسعه در صنایع غذایی (R & D) اسفند 1402
30 صفر تا صد سامانه های غذا و دارو و ثبت منبع اردیبهشت 1403
31 الزامات کلی و ایمنی در آزمایشگاه موادغذایی برای ازمونهای میکروبیولوژی اردیبهشت 1403
32 آشنایی با چک لیست PRPS سامانه غذا و دارو اردیبهشت 1403
با همکاری آکادمی آلپ
33 آزمایشگاه شیمی موادغذایی خرداد 1403
34 همایش کشوری روزجهانی ایمنی غذا خرداد 1403
35 نحوه اخذ مشاغل خانگی مرداد 1403
36 اصول بهداشت محیط در آشپزخانه ها و کیترینگ ها مهر 1403
37 ارائه پویا و جذاب با نرم افزار prezi دی 1398
38 فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها بهمن 1397
39 الزامات، تکنولوژی و فرآیند تولید روغن و مارگارین خرداد 1402
40 الزامات، تکنولوژی و فرایند تولید و بسته بندی قهوه اردیبهشت 1402

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!