کارگاههای برگزار شده توسط گروه کنترل کیفی
لیست کارگاهها و دورههای برگزار شده | |||||
1 | بهداشت و ایمنی مواد غذایی | آذر 1399 | |||
2 | اصول و روشهای نوین نگهداری مواد غذایی | دی 1398 | |||
3 | آشنایی با اصول برچسب گذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی | ( 3 دوره ) آبان 1398 خرداد 1403 مرداد 1403 |
|||
4 | ارزیابی تقلبات در مواد غذایی، روش کنترل و اندازه گیری آنها | آبان 1398 | |||
5 | آشنایی با اصول HACCP در مواد غذایی | آذر 1401 | |||
6 | اصول خوب تولید ( GMP) مواد غذایی | بهمن 1401 | |||
7 | آموزش ایمنی، محافظت و مدیریت در آزمایشگاه | اسفند 1400 | |||
8 | ارزیابی کمی مخاطرات میکروبی، مبانی و کاربردها | تیر 1399 | |||
9 | اثر مایکروویو بر ارزش غذا | بهمن 1400 | |||
10 | غنی سازی مواد غذایی | مهر 1399 | |||
11 | مهارت های پایه آزمایشگاهی میکروبیولوژی | مرداد 1401( 20 ساعت) شهریور 1402 ( 20 ساعت) |
|||
12 | آشنایی با محصولات تراریخته (GMO) ، قوانین و چالش ها | بهمن 1401 ” با همکاری آکادمی آلپ | |||
13 | بسته بندی های نوین در صنایع غذایی | اردیبهشت 1401 | |||
14 | شرایط خوب بهداشتی (GHP) مواد غذایی | مهر 1402 | |||
15 | مدیریت آلرژن ها در مواد غذایی | آذر 1401 | |||
16 | اشنایی با اصول و قوانین برند حلال در مواد غذایی | مهر 1397 آذر 1398 |
|||
17 | اصول نمونه برداری مواد غذایی | مرداد 1403 | |||
18 | اصول مقاله نویسی | (2 دوره) مرداد 1401 – آبان 1402 |
|||
19 | ممیزی سیستمهای مدیریت کیفیت ISO 19011 | اسفند 1401 | |||
20 | الزامات جامع و کاربردی اشتغال در صنایع غذایی | بهمن 1401 | |||
21 | اصول نمونه برداری مواد غذایی ( در آزمایشگاه) | بهمن 1401 | |||
22 | کاربرد بیوسنسور ها در صنایع غذایی | بهمن 1401 | |||
23 | شرایط خوب تولید (GMP) | بهمن 1401 | |||
24 | رزومه نویسی مدرن | دی 1402 | |||
25 | تقلبات در صنایع غذایی، راه های شناسایی تقلبات و باورهای غلط مواد غذایی | آذر 1401 خرداد 1403 (دو دوره) |
|||
26 | مدیریت کیفیت جامع در صنایع غذایی | بهمن 1401 | |||
27 | کوچینگ در راه اندازی واحدهای غذایی | دی 1401 با همکاری آکادمی آلپ و ایکاد | |||
28 | کاربرد انواع استاندارهای ISO در صنایع غذایی | خرداد 1402با همکاری آکادمی ایکاد | |||
29 | تحقیق و توسعه در صنایع غذایی (R & D) | اسفند 1402 | |||
30 | صفر تا صد سامانه های غذا و دارو و ثبت منبع | اردیبهشت 1403 | |||
31 | الزامات کلی و ایمنی در آزمایشگاه موادغذایی برای ازمونهای میکروبیولوژی | اردیبهشت 1403 | |||
32 | آشنایی با چک لیست PRPS سامانه غذا و دارو | اردیبهشت 1403 با همکاری آکادمی آلپ |
|||
33 | آزمایشگاه شیمی موادغذایی | خرداد 1403 | |||
34 | همایش کشوری روزجهانی ایمنی غذا | خرداد 1403 | |||
35 | نحوه اخذ مشاغل خانگی | مرداد 1403 | |||
36 | اصول بهداشت محیط در آشپزخانه ها و کیترینگ ها | مهر 1403 | |||
37 | ارائه پویا و جذاب با نرم افزار prezi | دی 1398 | |||
38 | فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها | بهمن 1397 | |||
39 | الزامات، تکنولوژی و فرآیند تولید روغن و مارگارین | خرداد 1402 | |||
40 | الزامات، تکنولوژی و فرایند تولید و بسته بندی قهوه | اردیبهشت 1402 |