سمینارها و ژورنال کلاب های گروه علوم و صنایع غذایی
سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4022 | ||||
ردیف | نام و نام خانوادگی دانشجو | استاد راهنما | موضوع ارائه | |
1 | فاطمه محمودی عاتکه خوشبخت |
دکتر پزشکی | کاربرد بیوپپتیدها به عنوان افزودنی غذایی | |
2 | فاطمه جناب مبینا یعقوبی |
دکتر پزشکی | تولید میکروبی آنزیم های فعال در سرما و کاربرد آن در صنایع غذایی | |
3 | ابوالفضل کدخدا محمد آذرکمان |
دکتر پزشکی | جایگزین های میکروبی گوشت | |
4 | مهلا چزگی هدیه کرباسی |
دکتر پزشکی | انواع رنگ های میکروبی و کاربرد آنها در صنعت غذا | |
5 | پریسا بهنام حسنا دانژه |
دکتر پزشکی | تولید میکروبی بیوپلیمرها و نقش آن به عنوان افزودنی های غذایی | |
6 | مینا گزل عطیه پازوکی |
دکتر پزشکی | تخمیر بستر جامد و کاربردهای آن | |
7 | محمد مهدی فهمیده محمدمهدی تیموری |
دکتر پزشکی | طعم دهنده های میکروبی در مواد غذایی | |
8 | امیررضا دانشمندی مصطفی محمودی |
دکتر پزشکی | بیوماینینگ، جایگزین اسخراج های سنتی | |
9 | دانشجویان 4001 | دکتر پزشکی | فرآوری شکر از نیشکر: چالش ها و راهکارها |
سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4021 | ||||
ردیف | نام و نام خانوادگی دانشجو | استاد راهنما | موضوع ارائه | |
1 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی | |
2 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها | |
3 | نازنین نیکخوی | دکتر پزشکی | تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی | |
4 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | تولید میکروبی ویتامین ها | |
5 | معصومه فاتحی | دکتر پزشکی | زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی | |
6 | مریم رحیمی | دکتر پزشکی | استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی | |
7 | شایان سبزبانی | دکتر پزشکی | جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی | |
8 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی | |
9 | معصومه فاتحی | دکتر پزشکی | کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی | |
10 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی | |
11 | نازنین نیکخوی | دکتر پزشکی | بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی | |
12 | مریم رحیمی | دکتر پزشکی | کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی | |
13 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی | |
14 | شایان سبزبانی | دکتر پزشکی | استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا |