کارگاه انتقال تجربیات در پاسخگویی اجتماعی

به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) و واحد مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی، در روز دوشنبه مورخ 19 تیر 1402، «کارگاه انتقال تجربیات در پاسخگویی اجتماعی» با دعوت از آقای دکتر مهدی پور، دبیر کارگروه پاسخگویی اجتماعی در کلان منطقه 9 و عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی وزارت بهداشت، در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد. در این نشست که اعضای هیئت علمی مرکز حضور داشتند، آقای دکتر مهدی پور بر این نکته تاکید نمودند که دانشگاه های نسل چهارم، دانشگاه هایی هستند که در جستجو و دستیابی به هدف های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینانه بوده و در راستای تحقّق بخشیدن به مسئولیت اجتماعی خود، حرکت می کنند. ایشان اذعان داشتند که جهت دهیِ فعالیت های دانشگاه، باید به سمت مرتفع نمودن نیازهای سلامت جامعه باشد و در این خصوص، به بیان تجربیات خود و معرفی نهادهایی که می توان در این زمینه با آن ها همکاری نمود، پرداختند.
در ادامه این نشست، دکتر مهدی پور به معرفی سامانه رزومه اجتماعی و نحوه ثبت نام در آن اشاره نموده و تاکید داشتند که این سامانه، قابلیت ثبت کردن بیشتر فعالیت های اجتماعی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان را دارد و سپس به معرفی شاخص های این سامانه در حوزه های آموزشی، تحقیق و فناوری، درمان و پیشگیری و بهداشت، غذا و دارو، فعالیت های داوطلبانه در حوزه دانشجویی-فرهنگی، فعالیت های داوطلبانه در حوزه خیرین و سمن ها و حوزه بین الملل، پرداختند.کارگاه انتقال تجربیات در پاسخگویی اجتماعی
در بخش پایانی این نشست، اعضای هیئت علمی، تجربیاتی را که در خصوص مسئولیت اجتماعی داشتند به اشتراک گذاشتند.