بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه ایران چاشنی
در راستای سلسله بازدید های آشنایی با فرآورده های مختلف غذایی،
بازدید دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان از کارخانه ایران چاشنی در تاریخ ٨ آذرماه ١۴٠٢ برگزار شد.
در این بازدید دانشجویان با اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و نحوه استقرار دستگاه ها و تجهیزات لازم و همچنین نحوه فرآوری محصولات تغلیظ شده و خشک میوه ها نظیر لواشک و… آشنا شدند.
همچنین از آزمایشگاه های کنترل کیفیت کارخانه بازدید، و کارشناسان نیز در رابطه با آزمایش های مربوطه به محصول، توضیحاتی را ارائه دادند.
انجمن علمی کنترل کیفی و بهداشتی علوم پزشکی وارستگان