حضور اعضاء هیات علمی گروه صنایع غذایی در اولین جلسه دفاتر استاندارد سازی خراسان رضوی

حضور گروه کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی در اولین جلسه دفاتر استاندارد سازی خراسان رضوی

در راستای سیاست سامان دهی نظام ارتقای دانش، مهارت و تجربه در عرصه استاندارد با بهره گیری از توانمندی علمی_ پژوهشی دانشگاه ها، ادارات استاندارد اقدام به راه اندازی دفاتر استاندارد سازی نموده اند. به همین منظور در روز سه شنبه 1403/5/16 جلسه ای با حضور ریاست اداره استاندارد خراسان رضوی، معاون استاندارد سازی، رؤسای ادارات آموزش، ترویج و تدوین استاندارد های ملی در محل سالن اجتماعات اداره استاندارد خراسان رضوی برگزار شد. اعضاء هیات علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان به عنوان رابطین و پایه گذاران دفتر استاندارد سازی در محل دانشگاه نیز به همراه سایر مدیران دفاتر استانداردسازی از دانشگاه های نیشابور، پیام نور، تربت حیدریه، موسسه پژوهشی صنایع غذایی و … نیز در این جلسه که با هدف تبیین روش اجرایی توسعه و مدیریت دانش استاندارد برگزار گردید، شرکت کردند

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!