موکب اربعین

دومین پایگاه سلامت اربعین علوم پزشکی وارستگان

دومین پایگاه سلامت اربعین علوم پزشکی وارستگان در روز اربعین، ۴ شهریور ماه سال ۱۴۰۳، با همکاری معاونت فرهنگی و کانون قرآن و عترت مأوا و انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی به سرپرستی خانم دکتر مقبلی (معاون فرهنگی) و خانم دکتر موذن (مدیر فرهنگی) خانم ساجده سالمیان، (دبیر کانون قرآن و عترت مأوا و دبیر انجمن علمی تغذیه) برگزار شد .

این پایگاه سلامت از ساعت ۶ صبح تا ۲۰:۳۰ شب به زائران و مجاوران خدمات ارائه داد. خدمات ارائه شده شامل اندازه‌گیری قد و وزن، محاسبه توده بدنی، فشار خون، قند خون، مشاوره تغذیه و ویزیت پزشک و اپلیکیشن سلامت بود که به حدود ۲۵۰۰ زائر ارائه شد.

همچنین، شهردار مشهد، معاون بهداشت خراسان رضوی و خبرنگارانی از شبکه‌های مختلف از این پایگاه دیدن کردند و ابراز امیدواری کردند که همکاری‌های بیشتری در آینده شکل گیرد.

در مجموع، ۴۸ دانشجوی فعال از کانون قرآن و عترت مأوا، انجمن علمی تغذیه، انجمن علمی علوم آزمایشگاهی و انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی در این برنامه شرکت کردند.

این رویداد نشان‌دهنده همت جمعی برای خدمت به زائران اربعین و ارتقاء سلامت عمومی جامعه است.

برای مشاهده گزارش تصویری این برنامه اینجا کلیک کنید.