ب بازدید معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی وارستگان از خوابگاه دندانپزشکان به منظور بررسی وضعیت خوابگاه و ارائه خدمات بهتر به دانشجویان

معاونت فرهنگی دانشجویی روز یکشنبه مورخ 22 مهر 1403 از خوابگاه دخترانه دندانپزشکان بازدید به عمل آورده و در جلسه‌ای با حضور سرپرستان خوابگاه به بررسی مسائل و پیشنهادات جهت ارائه خدمات بهتر به دانشجویان پرداخت.
در این برنامه دکتر نصرتی مدیر دانشجویی، دکتر مقبلی-معاون فرهنگی دانشجویی و دکتر موذن- مدیر فرهنگی و مسئول دفتر مشاوره به منظور شناسایی چالش ها و حل مسائل دانشجویان در خوابگاه وارستگان با حضور سرپرستان خوابگاه و نماینده دانشجویان خانم اسماعیل زاده نشست صمیمانه ای داشتند.

در ادامه از تمامی اتاق‌ها بازدید شد و اتاقی که از لحاظ تمیزی، آراستگی و نظم در درجه بالایی قرار داشت، به عنوان اتاق برتر اعلام و به دانشجویان هدایایی تقدیم شد.
همچنین در ادامه این جلسه از نماینده خوابگاه خانم آیناز اسماعیل زاده تقدیر به عمل آمد.