بازدید دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از موسسه صنعتی گوشت مشهد
دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان، در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه و مطابقت بیشتر آموختههای تئوری با عملی در تاریخ 9 دی ماه 1403 از موسسه صنعتی گوشت مشهد که در شرق کشور دارای بیشترین امکانات بهداشتی و تکنولوژیکی در زمینه کشتار و فرآوری محصولات جانبی است، بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید کل مسیر تولید گوشت از ابتدای ورود دام به کشتارگاه تا زمان بسته بندی و ورود محصول به بازار، توسط کارشناسان توضیح داده شد و دانشجویان با نحوه ذبح دام، پوست کنی، نگهداری و کنترل کیفی لاشه و… آشنا شدند. همچنین از سردخانه ها ، قسمت های آلایش ، ذهتابی و فرآوری محصولات جانبی نظیر تولید پودر خون، تهیه غذای حیوانات خانگی، انبارهای نگهداری پوست و …. نیز بازدید کردند.