کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی به رشته‌های علوم پزشکی وارستگان اضافه شد

به استناد رای صادره در 289مین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی مورخ 1401/12/14 با راه‌اندازی رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مقطع کارشناسی پیوسته در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان موافقت شد که به موجب آن علوم پزشکی وارستگان از مهرماه 1402 امکان جذب دانشجو در 5 رشته شامل علوم آزمایشگاهی، علوم تغذیه، فناوری اطلاعات سلامت، علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) و همچنین مدیریت خدمات بهداشتی درمانی را خواهد داشت.
اهمیت رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از این نظر است که طراحی، برنامه ریزی برای ایجاد، اداره، توسعه و احتمالا تعطیلی تمام مراکز بهداشتی درمانی نیازمند بهره گیری از اندیشه متخصصان این رشته می‌باشد. رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی با بررسی دروس مدیریت و تطبیق آن با دروس بهداشتی نحوه اداره زیرمجموعه های مختلف نظام بهداشت و درمان، از خانه های بهداشت گرفته تا مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری، بیمارستان های عمومی و تخصصی وابسته به مرکز بهداشتی درمانی شهری، درمانگاه ها، دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان های تخصصی و آموزشی وابسته به آن ها و حتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، را تعیین می کند.
لازم به ذکر است دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله اصفهان، شیراز، تبریز و… نیز در این رشته دانشجو جذب میکنند.