آشنایی با مهارت های پایه آزمایشگاه میکروبیولوژی

برگزاری دوره عملی "آشنایی با مهارت های پایه آزمایشگاه میکروبیولوژی" توسط گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی با همکاری مهارتکده وارستگان


برگزاری دوره عملی “آشنایی با مهارت های پایه آزمایشگاه میکروبیولوژی” توسط گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی با همکاری مهارتکده وارستگان

گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی با همکاری مهارتکده علوم پزشکی وارستگان اقدام به برگزاری دوره “آشنایی با مهارت های پایه آزمایشگاه میکروبیولوژی”  به مدت 5 روز از تاریخ 22 الی 26 مرداد ماه با تدریس خانم دکتر پزشکی و خانم دکتر صرافان نمود.
با توجه به عدم آموزش حضوری و فعالیت عملی در محیط آزمایشگاه میکروب شناسی در دو سال همه گیری بیماری کرونا، به نظر میرسد آن دسته از دانشجویان و افرادی که اصول پایه میکروب شناسی عملی برای حیطه فعالیت کنونی و یا آینده شغلی آنها ضروری است، مهارت های کافی و عینی در آزمایشگاه را کسب نکرده و نیازمند گذراندن دوره های حضوری می باشند.

از مخاطبین این دوره که به صورت 100% عملی برگزار شد می توان به مسئولین فنی و کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی – کارشناسان میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی و  سایر کارشناسان بهداشتی اشاره کرد.

در این دوره سرفصل های زیر آموزش داده شد که طبق نظر سنجی نهایی با رضایت 100% شرکت کنندگان همراه بود.

 

 

در پایان نیز گواهینامه حضور در کارگاه به شرکت کنندگان ارائه گردید..

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!