مراسم بزرگداشت

برگزاری گرامیداشت روز رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

در روز چهارشنبه مورخ 23 خرداد 1403 گرامیداشت روز رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی با حضور جناب آقای دکتر جهانگیر ، آقای دکتر غنچه، آقای دکتر خداپرست و دانشجویان و اساتید برگزار شد .
در ابتدای این جلسه آقای دکتر جهانگیر به مواردی مانند تاسیس رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی در دانشگاه وارستگان ، در حوزه مدیریتی و پیشرفت دانشجویان اشاره کرده و در ادامه آقای دکتر غنچه در صحبت های خود در مورد چگونگی ایجاد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و درآمد مدیران در بیمارستان توضیحاتی را به دانشجویان ارائه دادند.
همچنین آقای دکتر خداپرست که در ابتدای فعالیت خود در بیمارستان پزشک بوده و در آخر ماه های بازنشستگی در حوزه مدیریتی مشغول به فعالیت هستند بیان کردند رئیس یک بیمارستان باید از ابتدای تحصیل مدیریت خوانده باشد و در حوزه مدیریت باشد. در ادامه ایشان افزودند امیدوارم روزی بیاید که در حوزه مدیریت بیمارستان افراد ماهر و با مهارت که رشته اعضا مدیریت باشد به کار گرفته شوند و پزشکان به کار های درمانی فرد بپردازند.
در نهایت کلیپ هایی که توسط دانشجویان آماده شده بود پخش شد و هدایایی به عنوان گرامیداشت روز رشته به دانشجویان اهدا شد.