روز جهانی ایمنی مواد غذایی

گرامیداشت روز جهانی ایمنی مواد غذایی توسط گروه کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

هر ساله در دنیا روز ایمنی غذا (world food safety day) ، به عنوان یک روز جهانی، با هدف جلب توجه و الهام بخشیدن به فعالیت هایی برای جلوگیری ، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا در ۷ ژوئن گرامی داشته می شود.
به همین مناسبت همایش بزرگداشت ایمنی مواد غذایی 2024 با شعار “ایمنی مواد غذایی:آمادگی برای شرایط غیرمترقبه”توسط گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری گروه کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۳ در محل تالار دانشجو دانشکده پزشکی برگزار شد.
حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان کنترل کیفی غذایی به عنوان کادر اجرایی و انتخاب پوستر برتر بخش مسابقات توسط دانشجوی وارستگانی و همچنین آشنایی با فعالان صنعت غذا از مهم ترین دستاوردهای این رویداد بود.

🔹انجمن علمی کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی
علوم پزشکی وارستگان