رئیسی

پیام تسلیت معاونت آموزشی، فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان

إنّا للّه و إنّا إلیه راجعون
و چه زود دیر می شود!
و چه زود دیر می شود، شناخت انسان های دور و برمان قبل از فقدان‌شان! امروز در سالروز میلاد ولیّ نعمت‌مان حضرت علی بن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثناء)، در سوگ عزیزی نشستیم که همواره در پیش چشمانمان بود و تلاش و کوشش‌هایش را نمی‌دیدیم. شخصیتی که خود را وقفِ ملت کرده بود و به اذعان خودش، سالیانی‌ست که دیگر اوقات فراغت نمی‌شناسد. شخصیتی خستگی ناپذیر و پرتلاش که همواره یاور مظلومان بود.
او «شهید راه خدمت» شد، لیکن «زندگی شهادت‌وار» پشتوانه این مرد الهی بود. او وصیت شهید سلیمانی را به درستی فهمید و صادقانه عمل کرد که: «شرط شهید شدن، شهید بودن است».
هم اینک صمیمانه شهادت آِیت الله سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری اسلامی ایران، دکتر امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، حجت‌الإسلام آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و دیگر همراهان را خدمت فرهیختگان محترم تسلیت عرض کرده، علوّ درجات برای آن شهیدان و صبر جزیل برای مردم عزیز را از خداوند متعال خواستاریم.

دکتر فاطمه کیفی
معاونت آموزشی، فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان