برگزاری جلسه دوم کارگاه بازی و خلاقیت
دومین جلسه کارگاه بازی و خلاقیت دوشنبه 14 شهریور 1401 به همت مدیریت منابع انسانی با مشارکت مدیریت پژوهش و فناوری به منظور کاربست خلاقیت در کلاسهای درس و محیط کاری بین اعضای هیات علمی و کارکنان مرکز علوم پزشکی وارستگان برگزار شد به توضیح اهمیت و ضرورت تقویت خلاقیت و نقش آن در بهبود مدیریت کلاس و محیط کاری و پرورش دانشجویان خلاق پرداخته شد. در ادامه در جلسه دوم به صورت کاربردیتر تمرینها و بازیهایی که به تقویت این مهارت میانجامد به صورت عملی اجرا گردید.
در کارگاه بازی و خلاقیت، مهندس یوسفی بازیها و فعالیتهای عملی مانند چالش حافظه، تقویت سرعت تفکر، چالش تقویت تمرکز و پرورش خلاقیت، استروپ چالش خلاقیت، چالش مغزی و تقویت تفکر معکوس، حل مسئله، حافظه ترکیبی، خلاقیت و تغییر الگو، تقویت حافظه ترکیبی و تصویری، تقویت تمرکز شنوایی، اجرای تفکر سیستمی؛ به صورت عملی اجرا کرد و نحوه اجرای آن در کلاس های درس را توضیح داد.
مهندس یوسفی کارشناس خلاقیت و نوآوری گفت: استمرار در این تمرین ها به مرور موجب پرورش این مهارت اکتسابی خواهد شد و با توجه به چند جانبه بودن آن ابعاد مختلف خلاقیت را پرورش خواهد داد.
همچنین وی عنوان کرد: انواع روش های افزایش خلاقیت، دارای طیف وسیع و گسترده است که می تواند از ساده ترین تا پیچیده ترین کارها را شامل شود. وی به اهمیت مدیتیشن برای شروع خلاقیت اشاره کرد و افزود برای خلاق بودن باید صبور باشید و به صورت مداوم این تکنیکها را انجام دهید.