جلسه انتقال تجربیات با حضور دکتر محمد خضری
به همت انجمن علمی صنایع غذایی(کنترل کیفی و بهداشتی) روز چهارشنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۲، به مناسبت بزرگداشت روز جهانی ایمنی موادغذایی جلسه ای تحت عنوان “چگونه ایمنی مواد غذایی خود را تضمین کنیم؟” و انتقال تجربیات در این خصوص با حضور دکتر خضری برگزار شد.
دکتر محمد خضری، معاون فنی سازمان غذا دارو خراسان رضوی و کارشناس ازمایشگاه میکروبیولوژی، در این جلسه با اشاره به اهمیت ایمنی در مواد غذایی وسلامت جامعه، بر شعار سال ۲۰۲۳ { تامین ایمنی مواد غذایی ،یک کار همگانی } و اهمیت همکاری تمام افراد در این امر تاکید کردند. ایشان با انتقال تجربیات خود در این زمینه و توصیه های ارزشمند به دانشجویان کنترل کیفی و تغذیه که در جلسه حضور داشتند، سخنان خود را پایان دادند.
برای گزارش تصویری اینجا کلیک کنید
انجمن علمی صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان