پنجشنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

mokhtarieha
لطفا خودتون رو معرفی کنید؟

آرمین مختاریه هستم، کارشناس ارشد بیوشیمی بالینی

نحوه قبولی و آشناییتون و با وارستگان بفرمایید:

در سال 90 به عنوان ورودی اول وارستگان، علوم پزشکی وارستگان دانشگاه خیلی شناخته شده ای نبود، تا حدی می توان گفت با توجه به شرابط کنکور و رتبه ها در وارستگام قبول شدیم، نگرانی هایی بابت خصوصی بودن دانشگاه، اعتبار مدرک آن داشتیم اما خوشبختانه نتیجه خیلی خوبی را گرفتیم.

خاطره ای از سال های تحصیل در وارستگان دارید؟

روز اولی که برای ثبت نام آمدیم، مکان دانشگاه در مکان فعلیش نبود، فضای خیلی کوچکتری نسبت به این فضا در اختیار داشت و امکانات بسیار محدود تر بود و الان بعد از 5 سال هم از لحاظ مکانی و هم از نظر امکانات از آزمایشگاه ها تا افراد هیئت علمی خوشبختانه پیشرفت بسیار قابل ملاحظه بوده و باعث افتخارمن است که در این محیط درس خواندم.

از طرفی پیشرفت رشته ای که دانشگاه داشته، رشته فناوری اطلاعات سلامت به آن اضافه شده است و این ها همه برای ما و دانشگاه نشانه های خوبی از پیشرفت است.

مهم ترین ویژگی های دانشجویان علوم پزشکی وارستگان؟

یکی از اتفاقات خوبی که در وارستگان می افتد، توجه به مهارت محوری دانشجویان است، آمار خوب قیولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد از اتفاقات خوبی است که در علوم پزشکی وارستگان می افتد و هم چنین اشتغال به کار دانشجویان در بیمارستان ها، ازمایشگاه ها و مراکز بهداشت بزرگ و خوب  و تیپ یک کشور از مواردی است که می توان از طریق آن عنوان کرد روال درستی در سیستم مدیریتی وارستگان اتفاق می افتد.

در ابتدای ورود نسبت به مدرکی که قرار بود در انتها بگیرم نگران بودم، بعد از ورود به مقطع بالاتر کاملا متوجه شدم که اشتباه فکر می کردم و وارستگان دانشگاه شناخته شده ای برای سایر دانشگاه ها بود.

مهم ترین ویژگی وارستگان چیست؟

یکی از نقاط قوت هر سازمان مدیریت خوب آن است و این قاعده در وارستگان مستثنی نیست، در این زمینه خاطره ای دارم که در سال اول که در ساختمان قبلی وارستگان بودیم، آقای دکتر وارسته مدیریت مرکز به ما قول دادند که تا ترم سوم ساختمان جدید کار ساخت و سازش به پایان می رسد، فکر نمی کردیم که ساختمان به موقع حاضر شود ولی همه چیز طبق قول در ترم سوم در ساختمان جدید برگزار شد و این نشان دهنده نظم موجود است و پشت هر مساله ای هدفی وجود دارد.

توصیه شما به دانشجویان علوم پزشکی وارستگان چیست؟

مهارت هایی را که در وارستگان کسب کردم در دوره ارشد بسیار برایم کمک کننده بود و فرمایش آقای دکتر وارسته که همیشه به تکمیل کردن سبد مهارتی تاکیید می کردند را فراموش نمی کنم.

حرف آخر: با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما دانشجویان عزیز، شما را به خداوند منان می سپارم.