شنبه, ۰۵ خرداد ۱۳۹۷

salamat varastegan
به گزارش مفدای وارستگان، دانشجویان علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان به مناسبت هفته سلامت، کمپین بشقاب سالم را راهندازی کرده و در اولین روز هفته سلامت در اتوبوس سلامت حاضر شدند.
به مناسبت هفته سلامت و با همکاری کلینیک دیابت و شهرداری مشهد اتوبوس دیابت با استقرار در پارک حجاب مشهد به ارزیابی فاکتورهای سلامت و مشاوره تغذیه می پردازد ، ارزیابی قند خون رندم، فشارخون، قد، وزن ، نمایه توده بدنی  و ارزیابی دور کمر دراتوبوس دیابت توسط دانشجویان صورت می پذیرد و سپس دانشجویان به ارائه  مشاوره تغذیه  به مراجعین مردمی می پردازند .
کلیه خدمات اتوبوس دیابت به صورت رایگان صورت می پذیرد و در هفته های آتی اتوبوس در سایر نقاط شهر حضور خواهد یافت. دانشجویان وارستگان تاکنون  در بوستان های ملت، ولایت، بهشت و حجاب با اتوبوس دیابت همکاری داشته و در جهت ارتقای تغذیه در جامعه فعالیت کرده اند.
اولین اتوبوس دیابت مشهد با همکاری شهرداری، کلینیک تخصصی دیابت مشهد و شرکت نوونوردیسک پارس به منظور آگاه‌سازی و ارائه مشاوره به شهروندان در خصوص ابن بیماری راه‌اندازی شده است