summerschoolvarastegan
به گزارش مفدا
وارستگان، و به نقل از سرپرست کانون خیریه دانشجویی تبسم: در تابستان جاری برنامه ریزی شده است تا با همکاری دانشجویان با مهارت وارستگان و در راستای اهداف کانون خیریه  تبسم، مدرسه مهارتی تابستانه ای ویژه فرزندان مراکز خیریه راه اندازی شود و در این مدرسه  به آموزش دانش آموزان بالای 15 سال پرداخته شود، ایشان همچنین افزود: هدف از راه اندازی این مدرسه ارائه آموزش ها و مهارت های کاربردی مورد نیاز جهت ورود به بازار کار  ویژه دانش آموزان و بزرگسالان مراکز خیریه خواهد بود.
در این فرآخوان از دانشجویان علاقه مند به همکاری دعوت شده است تا در راستای برگزاری این مدرسه تابستانه با تبسم همگام شوند و رویاهای فرزندان مراکز خیریه را برای ورود به جامعه و بازار کار محقق سازند.
دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیش تر با آی دی زیر در تلگرام در تماس باشند و مهارت های خود را در زمینه آموزشی، هنری، فرهنگی، صنایع دستی، تاسیسات،کامپیوتر و غیره برای ما ارسال نمایند.
varastegan_info @