varasteha
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما بزرگواران
خدا را شاکرم که تو فیقی یافتم تا سال 1397 و نوروز باستانی را خدمت شما بزرگواران علی الخصوص دانشجویان عزیز وارستگان و خانواده های محترمشان تبریک عرض کنم.
سال 1396 گذشت و بخشی از سرمایه اصلی ما که عمرمان هست را سپری کردیم، امیدوارم که در ارزیابی سال 1396 دستاوردهای خوبی را در مقابل این هزینه کرد بدست آورده باشید.
اما اگر مروری داشته باشیم بر سال 1396 و سال های اخیر متوجه می شویم که روندهای مختلف جامعه به شدت در حال تغییر است و سرعت رشد دانش بشری با شتاب خیلی زیادی در حال افزایش است و به طبع آن هرروز شاهد ایجاد مشاغل جدید هستیم و یا شاهد این مساله که ساختار کلی مشاغل فعلی به هم می ریزد. همه این ها نشان می دهد که آینده به شدت رقابتی خواهد بود.
بنابراین جوان های عزیز ما اگر قرار است که شانس موفقیت خودشان را در این آینده به شدت رقابتی افزایش دهند، حتما می بایست دارای یک برنامه ریزی دقیق مبتنی بر آینده پژوهی باشند
امیدوارم با گام هایی که در وارستگان برداشته ایم و برنامه ریزی هایی که در راستای آموزش و پروش جنبه های مختلف دانشجویانمان انجام داده ایم، توانسته باشیم شرایط خوبی را برای موفقیت آن ها فراهم کنیم.
بهترین ها را برای شما و خانواده محترمان در سال 1397 آرزومندم
هرروزتان نوروز، نوروزتان پیروز