شرکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی مرکز در اولین رویداد فبین فود
نخستین رویداد ملی”فبینفود” به منظور همافزایی و مشارکت نقشآفرینان زیست بوم دانش و نوآوری در صنعت غذای کشور، با عنوان ” همرسانی نیازها و ایدههای نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع (فبلب)” به همت پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در 13 اردیبهشت 1403 در محل هتل پردیسان مشهد برگزار شد.
این رویداد با حضور صاحبنظران و متولیان ملی و استانی صنعت غذا فرصتی مناسب جهت معرفی نیازها و ایدههای نوآورانه بود. بدین منظور تعدادی از دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به همراه مدیر گروه محترم سرکار خانم دکتر پزشکی در این رویداد شرکت کرده تا آغازی باشد از شناخت مشکلات و چالش های صنعت غذا، که حل آن به دست جوانان نخبه سپرده شود تا گرهی از گره های صنعت بگشاید.