برگزاری جشن روز غذا توسط گروه علوم و صنایع غذایی
ه مناسبت روز جهانی غذا، دوشنبه ۳۰ مهرماه، جشن باشکوهی توسط گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید و اساتید و دانشجویان با حضور پرشور خود، به دور هم جمع شدند.هدف انجمن علمی از برگزاری این جشن، ترویج فرهنگ تغذیه سالم و ایجاد فضایی شاد و صمیمی بین اعضای خانواده بزرگ دانشگاه بود. در پایان نیز از دانشجویان فعال و برتر انجمن علمی صنایع غذایی، خانم ها فاطمه جناب و پریسا بهنام و آقایان محمدمهدی فهمیده و علیرضا اسماعیل زاده تقدیر شد.
لازم به ذکر است این رویداد، آگاهی و اقدام جهانی را برای افرادی که از گرسنگی رنج می برند و امنیت غذایی ندارند ارتقا می بخشد.رسالتِ این روز این است که نشان دهد غذا از حقوق اساسی و اصلی بشر است.