جشنواره غذا توسط گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی
به مناسبت روز جهانی غذا ،چهارشنبه 26 مهرماه، جشنواره غذا توسط گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید. در این جشنواره 26 نفر از دانشجویان با تهیه غذاهای متنوع شرکت کرده و به رقابت پرداختند. پس از ارزیابی غذا ها از نظر طعم ، ارزش غذایی، چیدمان و تزئین غذا و… توسط هیئت داوران ، 3 غذا به عنوان غذای برتر معرفی شد.
در حاشیه این جشنواره، نمایشگاه عکس غذای ملل نیز برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود. در پایان نیز از دانشجویان فعال و برتر انجمن علمی صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) تقدیر شد.