کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی

بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از صنایع گوشتی لوتینو

کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذاییدر راستای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با بخش صنعت و مطابقت آموخته ها در کلاس های تئوری با محیط واقعی کار بازدیدی از واحد تولیدی لوتینو در آذر ماه ۱۴۰۳ انجام شد.

در این بازدید توضیحات مفصلی توسط مسوولین فنی کارخانه در خصوص فرآورده های گوشتی تولیدی با فرمولاسیون های متفاوت به دانشجویان ارائه شد. در محصولات این شرکت استفاده از نگهدارنده ها از جمله نیترات و همینطور پرکننده ها مثل؛ آرد، نشاسته، سویا به شدت کاهش یافته تا مصرف کننده بتواند از محصولات گوشتی سالم با تنوع بالا بهره ببرد. در این واحد تولیدی دانشجویان از نزدیک با دستگاههای مختلف این صنعت از جمله کاتر، تامبلر، فیلر، دستگاه استخوان گیر و…. آشنا شدند. در ادامه بازدید از قسمت آزمایشگاه کنترل کیفی کارخانه هم بازدید به عمل آمد و توضیحاتی در خصوص آزمایشات رایج و استاندارد های این محصولات به دانشجویان داده شد. در پایان هم دانشجویان از پایلوت تهیه پیتزا کارخانه بازدید نمودند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!