بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه قند شیرین
در راستای سلسله بازدیدهای آشنایی با فرآوردههای مختلف غذایی، بازدید دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان از کارخانه قند شیرین در تاریخ 2 دی ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این بازدید دانشجویان با روش تولید شکر و نحوه استقرار دستگاهها و تجهیزات لازم برای سیلو کردن چغندر قند، تهیه خلال، شربت گیری، تصفیه و تغلیظ، تبلور و کریستالیزاسیون آشنا شدند.
همچنین از آزمایشگاههای کنترل کیفیت کارخانه بازدید، و کارشناسان نیز در رابطه با آزمایشهای مربوط به محصول، توضیحاتی را ارائه دادند.
🔶انجمن علمی صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان🔶
@foodQc_varastegan