بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه قند شیرین

بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه قند شیرین

بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه قند شیریندر راستای سلسله بازدیدهای آشنایی با فرآورده‌های مختلف غذایی، بازدید دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان از کارخانه قند شیرین در تاریخ 2 دی ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این بازدید دانشجویان با روش تولید شکر و نحوه استقرار دستگاه‌ها و تجهیزات لازم برای سیلو کردن چغندر قند، تهیه خلال، شربت گیری، تصفیه و تغلیظ، تبلور و کریستالیزاسیون آشنا شدند.

همچنین از آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت کارخانه بازدید، و کارشناسان نیز در رابطه با آزمایش‌های مربوط به محصول، توضیحاتی را ارائه دادند.

🔶انجمن علمی صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان🔶

@foodQc_varastegan

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!