نشست مشترک علوم پزشکی وارستگان و کمیته علمی – اجرایی همایش بینالمللی «غذای طیب»
به گزارش مفدا وارستگان، سه شنبه 21 تیر 1401جلسهای با حضور معاون موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی- دکتر جوکار، دبیر علمی همایش بین المللی غذای طیب- خانم دکتر رضوی زاده ، دکتر پزشکی و دکتر صرافان به ترتیب مدیر و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) و همچنین دکتر مقبلی- مدیر پژوهش و فناوری مرکز ، در محل موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی برگزار گردید.
در این نشست ابتدا مجتبی جوکار به بیان ابعاد مختلف نشان «طیب»، اهمیت، اهداف و لزوم برگزاری همایش بینالمللی «غذای طیب» پرداخت و گفت: یکی از اهداف کلان موسسه کیفیت رضوی، طراحی و تجاریسازی نشان طیب به عنوان نماد کیفیت متمایز و برتر اسلامی برای ارزیابی کیفیت محصولات و خدمات و همچنین تولید سامانههای مبتنی بر فناوری اطلاعات برای استقرار نشان طیب بر روی زنجیره محصولات غذایی است.
دکتر رضویزاده، دبیرعلمی همایش بینالمللی «غذای طیب» نیز در این نشست با اشاره به برگزاری همایش بینالمللی«غذای طیب» در 18 و 19 آبان سال جاری در 4 محور اصلی پژوهشهای کاربردی، شریعت و غذای طیب، اقتصاد غذای طیب و قوانین و استانداردها اظهار امیدواری کرد که با مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان علوم پزشکی وارستگان در برگزاری همایش بینالمللی «غذای طیب» بر غنای علمی همایش افزوده شود.
در این نشست دکتر پرنیان پزشکی مدیر گروه علوم و صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) ضمن معرفی مرکز علوم پزشکی وارستگان و قابلیتهای دانشجویان و همکاران در راستای همکاری با همایش بین المللی غذای طیب ، در زمینه بحث و تبادل نظر، همفکری در نحوه برگزاری کنفرانس بین المللی غذای طیب، راهکارهای گسترش نشان طیب در سطح بینالمللی، حضور در کمیته علمی و اجرایی همایش بینالمللی «غذای طیب»،ارتباط بیشتر با اساتید دانشگاهها و دانشجویان و حضور فعال آنان در ارسال مقالات و ارائه طرحهای مختلف پژوهشی به همایش بینالمللی غذای طیب اعلام آمادگی کرد.
در ادامه دکتر مقبلی با اشاره به همایشهای برگزار شده در علوم پزشکی وارستگان از پتانسیل این مرکز در برگزاری و حمایت همایش به صورت مجازی خبر داد و دکتر صرافان نیز به موضوعات کارآموزی و بررسی دوره های مشترک آنلاین و آفلاین مشترک در گروه علوم و صنایع غذایی پرداخت.