برگزاری کارگاه آشنایی با کمک های اولیه

برگزاری کارگاه آشنایی با کمک های اولیه

به همت معاونت آموزشی و واحد مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی، «کارگاه آشنایی با کمک های اولیه» در تاریخ دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 در میان اعضای هیئت علمی، مدیران و کارشناسان مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه، «آقای دکتر محمدحسین ملازمیان»، مفهوم «کمک های اولیه» را تبیین نمودند و تاکید داشتند که به تمامی اقداماتی که «پیش بیمارستانی» باشد، کمک های اولیه، اطلاق می شود. ایشان، ویژگی های یک امدادگر را در: سرعت عمل، خونسردی، رفتار اطمینان بخش و توام با دلسوزی و آشنایی با اصول کمک های اولیه، بیان داشتند. در ادامه، دکتر ملازمیان، مفهوم «شوک» را شرح داده و انواع شوک، شامل شوک هیپوولمیک، شوک توزیعی و شوک قلبی را با ذکر علائم هر یک، توضیح دادند.

ایشان با تاکید بر مراحلِ مدیریتِ برخورد با یک مصدوم، اقدامات لازم برای احیاء در هر کدام از انواع شوک را بیان کردند. دکتر ملازمیان، نحوه انجام «ماساژ قلبی» و چگونگی انجام «تنفس مصنوعی» را برای بزرگسالان و کودکان بر روی مولاژ، به صورت عملی آموزش دادند. شایان ذکر است که در پایان این کارگاه، هر یک از شرکت کنندگان، چگونگی انجامِ ماساژ قلبی و تنفس مصنوعی را بر روی مولاژها، تمرین نمودند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!